OnePlus Nord 3 krijgt nu zijn eerste update

OnePlus Nord 3 krijgt nu zijn eerste update

OnePlus heeft de eerste update voor Nord 3 uitgebracht. Hiermee krijgt midranger de nieuwste Android-beveiligingspatch en andere verbeteringen.

Lees verder na de aankondiging.

Download de eerste update voor OnePlus Nord 3

Heb jij onlangs de OnePlus Nord 3 aangeschaft? Dan kun je nu de eerste belangrijke toestelupdate downloaden. De nieuwe versie is 469 MB groot en bevat onder andere de Android-beveiligingspatch van juli 2023. Daarmee is Nord 3 weer helemaal up-to-date.

In de Wijziging OnePlus rapporteerde ook verbeteringen aan de camera. We weten echter niet op welk gebied de camera’s nu beter zouden moeten presteren. Bovendien zijn er verbeteringen doorgevoerd die ervoor zorgen dat de batterij van de Nord 3 langer meegaat. Dit is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Je wordt automatisch op de hoogte gebracht wanneer er een update beschikbaar is voor Nord 3. Het is ook mogelijk om handmatig te controleren op nieuwe versies. U kunt dit doen door Instellingen te openen, naar “Over apparaat” te gaan en op de blauwe knop met bovenaan “OxygenOS” te drukken. Je ziet dan direct dat de laatste update is verschenen.

De Nord 3 van OnePlus draait standaard Android 13 en kan rekenen op uitgebreide softwareondersteuning. De fabrikant belooft de telefoon vier jaar lang van beveiligingsupdates te voorzien. Ook verschijnen er in de toekomst drie nieuwe versies van Android voor het toestel: Android 14 t/m Android 16.

Meer over Noord 3

Nord 3 is de opvolger van de populaire Nord 2 en Nord 2T. De smartphone is 50 euro duurder dan zijn voorgangers, maar ook flink verbeterd. Zo heeft het toestel een mooier en groter scherm, snellere hardware, een langere batterijduur en betere camera’s. Ook het ontwerp is vernieuwd.

READ  Ratchet & Clank krijgt in april een correctie van 60 fps voor PS5 • Gamingnation

In onze uitgebreide OnePlus Nord 3 review lees je alles over de nieuwe midranger. De conclusie kun je hieronder bekijken. Kijk je liever? We hebben ook een videoreview gedaan.

De OnePlus Nord 3 is een goede, volwaardige mid-range software waar je geen topprijs voor betaalt. Hij is lekker snel, ziet er stijlvol uit en heeft een lange batterijduur. Dus we genoten van het gebruik van de smartphone.

Helaas zijn er ook minpunten. Het grotere scherm maakt de telefoon wat lomp en de camera’s zijn goed voor een telefoon in deze prijsklasse, maar niet uitzonderlijk goed. Verder is het jammer dat de achterkant erg reflecterend is en erg gevoelig voor vingerafdrukken.

Bovendien is het verbeterde updatebeleid een enorm voordeel. De software zelf valt echter fundamenteel tegen. Door het zwaardere chassis voelt de Nord 3 niet echt aan als een OnePlus-telefoon, en dat doet afbreuk aan de charme van de vorige Nords.

Laatste OnePlus-nieuws:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *