Hoe te downloaden en te gebruiken Overschakelen naar Android-app op iPhone 2022 Advies

Deze tutorial gaat over het downloaden en gebruiken van de Switch to Android-app op de iPhone. We zullen ons best doen om u deze handleiding te laten begrijpen. Ik hoop dat je deze blog leuk vindt Hoe de Overschakelen naar Android-app op iPhone te downloaden en te gebruiken. Als je antwoord ja is, deel het dan alsjeblieft nadat je dit hebt gelezen.
inhoudsopgave

Bekijk hoe u de app Overschakelen naar Android op iPhone kunt downloaden en gebruiken

Google heeft stilletjes de Switch To Android-app gelanceerd in de Apple App Store om het voor iPhone-gebruikers gemakkelijker te maken om gegevens over te zetten naar hun Android-apparaat. De verhuizing komt bijna een jaar nadat vroege rapporten naar voren kwamen dat Google werkte aan een app die was gemodelleerd naar Apple’s Move to iOS-app voor Android. Hoewel de Apple-app gebruikers helpt om over te schakelen van Android naar iPhone, is de Google-app bedoeld om het gebruikers gemakkelijker te maken om de andere kant op te schakelen.

Schakelen tussen twee Android-apparaten is een vrij eenvoudig proces dankzij het grote aantal beschikbare opties. Gebruikers kunnen twee Android-telefoons of -tablets draadloos of via een USB-kabel verbinden om alle gegevens te kopiëren, inclusief berichten, contactenlijst, mediabestanden, documenten en zelfs apps. Overschakelen van iOS naar Android is echter een omslachtig en omslachtig proces dat de meeste mensen liever vermijden.

Hoewel Android 12 het proces een beetje eenvoudiger heeft gemaakt, wil Google het nu nog naadlooser maken met een nieuwe app voor gebruikers. Het kan even duren voordat Google de stabiele versie van deze app in de Apple App Store uitbrengt, maar het voldoet eindelijk aan de enorme vraag van het publiek naar deze app. Met de beschikbaarheid van deze app kunnen gebruikers alle gegevens draadloos van het ene apparaat naar het andere overbrengen.

READ  Panasonic virtual reality-bril, HTC All in 2 en meer

Hoe de Overschakelen naar Android-app op iPhone te downloaden en te gebruiken

  • Download de Overschakelen naar Android-app.
  • Start de applicatie, klik op de knop “Start” en scan vervolgens de QR-code die wordt weergegeven op uw Android-telefoon.
  • Selecteer op uw Android-telefoon uw iPhone in de lijst met apparaten.
  • Selecteer de knoppen voor Contacten, Agenda-afspraken, Foto’s en Video’s en raak vervolgens Doorgaan aan.
  • Zodra het kopieerproces is voltooid, schakelt u iMessage uit door op de knop Ga naar instellingen te klikken.
  • Vraag een kopie van uw iCloud-gegevens aan door in het volgende scherm op Startverzoek te klikken.
  • Sluit de applicatie en ga verder met de installatie op je Android-telefoon.

Het App Store-menu om naar Android te gaan, laat zien dat gebruikers iOS 12 of hoger op hun iPhone moeten gebruiken. De beschrijving van de app informeert gebruikers ook dat de app een aantal machtigingen vraagt ​​om toegang te krijgen tot de gegevens op de iPhone van de gebruiker om de overdracht naar het Android-apparaat te voltooien.

Laatste woorden: downloaden en gebruiken Overschakelen naar Android-app op iPhone

Ik hoop dat je dit artikel begrijpt Hoe de Overschakelen naar Android-app op iPhone te downloaden en te gebruikenAls uw antwoord nee is, kunt u alles vragen via het gedeelte van het communicatieforum dat verband houdt met dit artikel. En als je antwoord ja is, deel dit artikel dan met je familie en vrienden.

Written By
More from Eda Greene
Hoe download je de demo voor Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin
Ga naar het startscherm van de PS5, ga naar de winkel, gebruik...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *