Hoe te downloaden en te gebruiken

WhatsApp heeft een nieuw stickerpakket genaamd Sticker Heist geïntroduceerd om het vijfde seizoen van de populaire Netflix-show Money Heist te vieren, die op 3 september 2021 in première ging. Het Facebook-berichtenplatform lanceerde een reeks geanimeerde stickers met de naam “Sticker Heist”.

Het is heel gemakkelijk te gebruiken, WhatsApp-gebruikers voor zowel Android als iOS kunnen een stickerpakket downloaden om stickers te delen op basis van personages en gebeurtenissen uit “Money Heist”. Je kunt gezichten en beroemde uitdrukkingen zien en verzenden in Tokio, Lissabon, Moskou, Berlijn, Nairobi, Rio, Denver, Stockholm, Bogota, Palermo en natuurlijk de professor.

Het Animated Sticker Pack is ontworpen door Mucho Pixels en bevat in totaal 17 stickers en weegt slechts 658 KB.

Om “Money Heist”-stickers op WhatsApp te downloaden:

1. Open WhatsApp.
2. Open een chatvenster.
3. Klik op het stickerpictogram.
4. Selecteer in de WhatsApp-stickerwinkel de optie Geanimeerde stickers stelen.
5. Download het Money Heist-stickerpakket voor WhatsApp.
6. Eenmaal gedownload, kun je op de stickers onderaan het WhatsApp-chatvenster klikken en je favoriete Money Heist-stickers vinden.

Daarnaast test WhatsApp ook de Message Reaction-functie, waarmee gebruikers op berichten kunnen reageren met emoji’s, vergelijkbaar met de iMessage-, Twitter- en Facebook-functies van Instagram en Messenger.

Details over de exacte timing van reacties op berichten als onderdeel van WhatsApp zijn nog niet bekend. WABetaInfo zegt echter dat WhatsApp ook werkt aan het verkrijgen van feedback over berichten over WhatsApp voor Android-bèta.

Berichtreacties verschijnen onder de teksten die beschikbaar zijn in de app, meldt WABetaInfo, een WhatsApp-functietracker. Er wordt gezegd dat mensen in een chat kunnen zien wie op een bepaald bericht heeft gereageerd vanwege de functie voor het beantwoorden van berichten, die waarschijnlijk beschikbaar is voor zowel individuele chats als groepschats. Hierdoor zijn de reacties op een WhatsApp-bericht niet anoniem.

READ  Er zijn al 6000 zakken met kant-en-klaarmaaltijden en een reservebibliotheek uitgedeeld

WhatsApp maakt en brengt voortdurend nieuwe stickers uit om gesprekken interactiever te maken en meer gebruikers naar het berichtenplatform te trekken. Onlangs werd een Raksha Bandhan-poster uitgebracht om het beroemde Noord-Indiase festival te vieren.

More from Madison Garrett

top-smartphone, die elke dag een beetje beter wordt

In deze Huawei Mate 40 Pro review lees je alles over dit...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *