Vertiv breidt UPS-aanbod uit met lithium-ion enkelfasige series

Vertiv, de wereldwijde leverancier van bedrijfskritische connectiviteits- en infrastructuuroplossingen, biedt enkelfasige ononderbroken voedingen (UPS) aangedreven door een lithium-ionbatterij. Dit is een uitbreiding van het interactieve UPS-assortiment. De capaciteit van Vertiv Edge Lithium-Ion UPS enkelfasige systemen varieert van 1500 tot 3000 VA. Door het ontwerp kunnen de systemen worden gebruikt in zowel tower- als rackconfiguraties. Formulieren zijn direct beschikbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Lithium-ionbatterijen, ook wel lithiumbatterijen of LIB-batterijen genoemd, hebben minder onderhoud nodig. Dit maakt het zeer geschikt voor gebruik aan de rand van netwerken, waar IT-ondersteuning slechts op beperkte schaal beschikbaar is. Lithium-ionbatterijen bieden een tot drie keer langere levensduur dan ventielgereguleerde loodzuurbatterijen (VRLA). Dit draagt ​​bij aan een lagere total cost of ownership. Batterijen zijn kleiner, lichter en werken efficiënter bij hogere temperaturen. Bovendien bieden ze een langere looptijd dan VRLA-batterijen met vergelijkbare capaciteiten die in UPS-systemen worden gebruikt. De Vertiv Edge lithium-ion-UPS biedt tot tien minuten stand-byvermogen bij volledige belasting. Met een standaard UPS met VRLA-batterijen duurt dit slechts vier tot vijf minuten.

Bescherming aan de rand van het netwerk

“Naarmate de digitalisering toeneemt, worden veel applicaties verplaatst naar de rand van het elektriciteitsnet. Daar hebben ze betrouwbare bescherming nodig tegen spanningspieken en black-outs”, zegt Carsten Winther, Vertiv Vice President of Sales, EMEA. Ion heeft operationele voordelen en vereist minder on-site onderhoud. Dit vertaalt zich in verbeterde stabiliteit en kostenbesparingen voor bedrijfskritische omgevingen in een edge-omgeving en biedt onze klanten een breed scala aan opties.”

Vertiv benadrukt de geschiktheid van de Vertiv Edge Lithium-Ion UPS voor geavanceerde computeromgevingen en toepassingen in het bankwezen, het onderwijs, de detailhandel, de gezondheidszorg en de overheid. Het systeem wordt standaard geleverd met vijf jaar garantie op de elektronische componenten en batterij. Het systeem kan worden gecombineerd met Vertiv VR Rack om een ​​uniforme IT-infrastructuuroplossing te vormen die eenvoudig kan worden ingezet op verschillende locaties aan de rand van het netwerk.

READ  tvOS 14.4 beta beschikbaar: bugfixes voor Apple TV

Vertiv Power Insight

De Vertiv Edge Lithium-Ion UPS-familie wordt aangedreven door Vertiv Power Insight-software, beschikbaar als gratis download van de Vertiv-website. Met Vertiv Power Insight kunnen gebruikers tot 100 rack power distribution units (rPDU’s) en UPS-systemen bewaken en beheren. De software biedt ook bescherming tegen het afsluiten van enkele en virtuele servers, verbeterde zichtbaarheid en beheer van meerdere sites aan de rand. De nieuwste versie van Vertiv Power Insight biedt de VMware vCenter plug-in, die het energiebeheer en de beschikbaarheid verbetert.

Download de whitepaper van Vertiv voor meer informatie over het gebruik van lithium-ionbatterijen in enkelfasige UPS-systemen: Voordelen van het gebruik van lithium-ionbatterijen als back-upstroombron in enkelfasige UPS-toepassingen voor externe en edge-datacenters.

More from Madison Garrett
Acht zeer dwingende redenen om paarden in videogames beter te maken
afbeelding: Red Dead Redemption 2 Er zijn twee redenen waarom ik post...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *