hoe te downloaden en te installeren

Apple brengt een kleine update uit voor iOS, en met name iPhone 12-bezitters. Vanaf nu kun je aan de slag met iOS 14.2.1. In dit artikel leest u hoe u deze update downloadt.

Lees verder na de advertentie.

Download iOS 14.2.1

Twee weken geleden verscheen iOS 14.2 en nu wordt er een minimale update uitgerold. Het versienummer springt dus naar iOS 14.2.1. Met deze update lost Apple een aantal problemen voor de iPhone 12 op.

Hoe installeer ik iOS 14.2.1 op je iPhone:

  1. Hang je iPhone aan de oplader, of zorg ervoor dat de batterij voor minimaal 50 procent vol is;
  2. Open de Instellingen-app en tik op ‘Algemeen’;
  3. Selecteer ‘Software-update’ en volg de instructies op het scherm.

Zodra Apple een update uitbrengt, willen veel mensen de software downloaden. Dit kan betekenen dat de update mogelijk nog niet zichtbaar is op uw iPhone. Het is een kwestie van geduld tonen en het later opnieuw proberen.

iOS 14.2.1 lost problemen met de iPhone 12 op

Volgens de release-opmerkingen van Apple lost iOS 14.2.1 verschillende ernstige bugs op die zijn aangetroffen in nieuwe telefoons uit de ‚ÄĆiPhone 12-serie. De update lost bijvoorbeeld een bug op waardoor sommige mms-berichten niet correct werden ontvangen. Het lost ook een probleem op waardoor het vergrendelingsscherm van de iPhone 12 mini niet meer reageerde.

Meer over iOS 14

iOS 14 is de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem van Apple voor iPhones. De fabrikant brengt ook regelmatig updates uit die nieuwe dingen toevoegen of bugs verhelpen. Benieuwd naar allerlei nieuwe mogelijkheden van het OS? Lees dan ons uitgebreide artikel met iOS 14-functies of bekijk onderstaande video.

READ  Qualcomm Snapdragon 888 zal smartphones in 2021 aanzienlijk verbeteren

More from Madison Garrett

InnoGames integreert MAC Cosmetics in Elvenar online gamekarakters

Bij de meeste merkpartnerschappen met gamebedrijven is niet veel verbeeldingskracht nodig, zoals...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *