Hoe te kijken, streamen en luisteren naar Vikings-Falcons Game

Patterson over de impact van Ngakoue in het run-spel

Toen de Vikingen Yannick Ngakoue ruilden voor defensive end, was er geen twijfel dat hij een getalenteerde pass rusher was, maar hoe was hij tegen de vlucht voor Minnesota?

Patterson zei dat hij tevreden was met de prestaties van Ngakoue tijdens zijn eerste vijf wedstrijden met de Vikingen.

“Ik denk dat hij het heel goed heeft gedaan, passend bij wat we hem vragen te doen, wat heel anders is dan in Jacksonville. We hebben een manier gevonden om wat hem comfortabel maakt te combineren met wat we ook willen doen,” Patterson zei. “Dus dat heeft hem geholpen zich sneller op zijn gemak te voelen. En je ziet zijn vermogen om in de loop van het spel te spelen. Hij vindt een manier om het achterveld te betreden en een tackle te maken voor een verlies.

‘Maar hij heeft ook zijn kracht getoond op het punt van de aanval,’ voegde Patterson eraan toe. “Ik denk dat hij zich heel goed heeft aangepast aan wat we hem tot nu toe hebben gevraagd.”

Zimmer op nadruk – of het ontbreken daarvan – op onderscheppingen

Is de volgende stap om te beginnen met het opnemen van onderscheppingen, aangezien de Vikings Young Cornerbacks-groep elke game verbetert?

Zimmer herinnerde eraan dat onderscheppingen minder een specifiek aandachtspunt zijn en meer een bijproduct van correct uitgevoerde berichtgeving.

“Leuk vinden [Head Coach Mike Zimmer] zegt altijd dat je nooit kiest of coach om onderscheppingen te krijgen – je coacht je man, en dan komen de onderscheppingen, “zei Adam Zimmer.” Als je altijd op zoek bent naar de bal, vooral met de manier waarop we in dekking spelen, dan raakt de ontvanger kwijt en hij gaat open. Dus we kunnen niet coachen: ‘Hé, we moeten een onderschepping krijgen, een onderschepping.’ Je krijgt onderscheppingen door krappe dekking, door een goede pass rush en het beïnvloeden van de quarterback, en getipte ballen en dat soort dingen.

READ  Wie is de leider in mobiele games? iOS of Android?

“Maar als je elke keer aandringt op de onderschepping, zul je veel meer plays opgeven dan je maakt”, vervolgde Zimmer. “De quarterbacks zijn uitstekend in deze competitie. Ze zijn accuraat, ze krijgen de bal snel naar buiten en de ontvangers zijn erg goed. Het is dus moeilijk om onderscheppingen te krijgen. Maar de rode draad is dat ik elke week kijk naar de omzetten van rond de competitie is druk op de quarterback en de quarterback wordt gedwongen om een ​​slechte beslissing te nemen of deze in een krap raam en strakke dekking te gooien. Dat zijn wat onderscheppingen krijgen; hij probeert niet elke route te springen, want als je over routes springt, zal de ontvanger verlaat je. “

Written By
More from Eda Greene

USF om 1700 studenten toe te staan ​​Homecoming-game bij te wonen – The Oracle

USF atletiek maakte maandag bekend dat er zaterdag zo’n 1.700 studenten mogen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *