Hoe u de App Store op uw iPhone mogelijk verkeerd gebruikt

Hoe u de App Store op uw iPhone mogelijk verkeerd gebruikt

Heb je een iPhone? Dan bezoek je regelmatig de App Store om al je apps te downloaden. Je denkt misschien dat je alles goed doet, maar het kan nog beter. Dit zijn onze tips voor jou.

Wat dan ook De WhatsappOf Spotify of Instagram, jullie hebben allemaal gedownload uit de App Store. Hier zijn alle apps van je iPhone te vinden. Met deze tips haal je er meer uit.

Drie iPhone-tips voor je App Store

We hebben drie tips die van jou een echte app store-expert maken. Zo maak je optimaal gebruik van de service van Apple, wat beter is voor jou en zelfs voor je portemonnee. Hier komen ze.

# 1 Schakel automatische updates in op je iPhone

Dit is waarschijnlijk het belangrijkste advies. Het is erg belangrijk om uw apps up-to-date te houden. Ze werken niet alleen beter, maar zorgen er ook voor dat je iPhone veiliger is. In de nieuwe versies zijn mogelijk de beveiligingslekken gedicht, waardoor hackers geen kans krijgen.

Het is heel eenvoudig om automatische updates voor je iPhone in te schakelen. Hiervoor ga je naar instellingen dan naar app Winkel. Zoek daar automatische downloads en bekijk ze. Zo hoef je niet terug naar de App Store om al je apps te downloaden.

In deze instellingen kun je ook beslissen of je updates wilt downloaden via je mobiele data en of je apps op andere Apple-apparaten (zoals de iPad) automatisch wilt downloaden naar je iPhone.

iPhone App Store

#2 Beheer je App Store-abonnementen

Dus nu je de bescherming tegen hackers op je iPhone hebt, is het ook tijd om je portemonnee te beschermen. U kunt uw abonnementen ook beheren in de App Store. Gebruik je bijvoorbeeld geen Strava of Netflix? Dan kun je hem gewoon opzeggen.

Dat was ingewikkeld en je moest het via iTunes doen. Dat kan nu eenvoudig via de App Store. Klik hiervoor op je avatar rechtsboven in het Store-scherm. Dan ga je naar Abonnementen. Daar zie je al je abonnementen die nog lopen en die niet actief zijn.

Als u een app wilt verwijderen, tikt u op de app zelf in die lijst. Door je af te melden, kun je je in één keer afmelden. Makkelijk direct te bestellen in de App Store!

app Winkel
app Winkel. (Foto: EPA/RITCIE B. TONGO)

#3 Verwijder automatisch apps die je niet gebruikt

Mijn iPhone staat vol met apps die ik zelden of nooit gebruik, en je bent waarschijnlijk goed op de hoogte van deze situatie. Toch is het onhandig omdat deze apps opslagruimte in beslag nemen. Gelukkig heeft Apple daar een oplossing voor.

U kunt uw iPhone zo instellen dat deze apps automatisch worden verwijderd. Ga net als bij automatische updates naar instellingen>Sollicitatie een winkel. daar gematerialiseerd Apps opschonen in. Vrees niet, de bijbehorende gegevens en documenten gaan niet verloren. Als u een app opnieuw installeert, komt deze automatisch terug. zeer handig!

Heb je een fout gezien? Email ons. Wij zijn dankbaar.

Reageer op het artikel:

Hoe u de App Store op uw iPhone mogelijk verkeerd gebruikt

READ  LUMC-onderzoekers zoeken gebruikers voor een speciale corona-app

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *