Hoeveel mensen hebben hun record gedownload – NBC Boston

Minder dan 10% van de volledig gevaccineerde mensen in Massachusetts heeft sinds woensdag met succes hun vaccinatiegegevens gedownload van het nieuwe systeem van de staat.

de mijn vax-records De tool is maandag gelanceerd. Hiermee kunnen mensen hun vaccinatiegeschiedenis bekijken en een kaart tevoorschijn halen – gedownload door een QR-code – die vergelijkbaar is met de papieren CDC-kaarten die werden uitgedeeld toen mensen werden gevaccineerd.

Vanaf woensdagmiddag zijn ongeveer 370.000 digitale vaccinkaartcodes met succes gedownload van het systeem, vertelde de Baker-administratie aan NBC10 in Boston.

Er waren op woensdag 5.137.794 mensen volledig gevaccineerd in Massachusetts. Ervan uitgaande dat elke code door een andere persoon is gedownload, betekent dit dat 7,2% van alle volledig gevaccineerde mensen hun digitale vaccingeschiedenis heeft gedownload.

Massachusetts heeft een nieuwe tool onthuld die inwoners digitale toegang geeft tot hun COVID-vaccinkaart dagen voordat Boston vaccinaties begint te eisen in sommige binnenomgevingen, zoals restaurants.

Ambtenaren zeiden dat My Vax Records-kaarten niet door de staat hoeven te worden gedownload, maar alleen worden verstrekt om inwoners te helpen die hun vaccinatiegeschiedenis willen laten zien.

De tool werd onthuld dagen voordat Boston begon met het bestellen van vaccinaties voor sommige binnenruimtes, zoals restaurants, sportscholen en uitgaansgelegenheden. Brooklyn gaf deze week aan dat het dit voorbeeld zou volgen.

Ambtenaren van Boston hebben aangegeven dat ze, als onderdeel van hun B Together-campagne, hun eigen COVID-vaccinverificatie-app zullen maken, die: Stadswebsite zegt “Het zal maar voor één doel worden ontworpen: om het gemakkelijker te maken om een ​​afbeelding van een vaccinatiebewijs op je telefoon weer te geven.”

READ  Inoreader v7 geeft onze favoriete RSS-lezer een meer fysieke uitstraling (APK-download)

Restaurants in heel Boston verwerkten maandagavond het nieuws over de nieuwe COVID-vaccinvereisten van de stad. Een restauranteigenaar zegt dat in een bedrijfstak die strijdt tegen burn-out en onderbezetting, het controleren van de vaccinatiestatus een extra stress is.

Mijn Vax Records-gebruikers Ze kunnen hun informatie invoeren en kunnen binnen een dag een reactie verwachten, zeggen managementfunctionarissen. Als het klaar is, ontvangen ze een sms met een link naar hun geschiedenis en een slimme gezondheidskaart, samen met een QR-code die kan worden opgeslagen in apps zoals Apple Wallet of door een screenshot te maken.

Op de door de staat verzonden vaccinatiekaart staan ​​de naam van de gebruiker, de geboortedatum, de vaccinatiedata en de ontvangen doses.

Het systeem wordt aangedreven door het open source SMART Health Card-platform op basis van gegevens die beschikbaar zijn bij het Massachusetts Immunization Information System. Onder de staten die het systeem al gebruiken, zijn New York en Rhode Island. Connecticut lanceerde vorige maand een eigen programma.

Voor degenen die kijken hoe ze de kaart aan hun telefoongegevens kunnen toevoegen, biedt het ministerie van Volksgezondheid een bestand Pagina met veelgestelde vragen Het gaat ook over de vraag of de geschiedenis op andere manieren kan worden opgeslagen (ja, inclusief afdrukken) en of aanvullende COVID-vaccindoses die worden ontvangen na het downloaden van de geschiedenis automatisch worden opgenomen in scans (nee, u moet een bijgewerkte kaart aanvragen).

Ambtenaren merkten op dat sommige mensen hun gegevens mogelijk niet onmiddellijk, gedeeltelijk of volledig, kunnen vinden. Dit kan zijn omdat hun vaccingeschiedenis niet is gekoppeld aan hun telefoon of e-mail. Ze kunnen contact opnemen met hun zorgverlener of Massachusetts immunisatie-informatiesysteem Om records bij te werken.

READ  Download het Mizzou-voetbalschema voor 2021

Written By
More from Eda Greene
Top 5 mobiele games van 2020: Colin’s Picks of the Year | Lidwoord
Het padloze Misschien wel een van de grootste releases van Apple Arcade,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *