PlayStation Plus-abonnees zijn dol op het nieuwe gratis first-person shooter-spel

PlayStation Plus-abonnees op PS4 en PS5 zijn dol op een van de gratis PS Plus-games van januari. met kill zone In slaap heeft PlayStation geen exclusieve first-person shooter. Deze leegte wordt echter opgevuld door games van derden. De nieuwste uitstekende first-person shooter ter ere van PlayStation-consoles is Deep Rock Galactic, dat de maand januari gratis wordt gegeven aan PlayStation Plus-abonnees. De game verscheen deze maand pas op PS4 en PS5, wat deze show nog opmerkelijker maakt.

Ghost Ship Games en uitgever Coffee Stain Studios maakten deze week bekend dat de game het aantal levenslange spelers heeft verdubbeld, van drie miljoen naar zes miljoen. Het is niet duidelijk hoeveel van deze boost te danken is aan het feit dat het gratis is via PlayStation Plus, maar het is veilig om aan te nemen dat dit de grootste bijdrage levert aan deze vermenigvuldiger. Hoe dan ook, PlayStation Plus-abonnees zijn dol op het spel.

“Mijn vrienden en ik hebben het gisteravond samen geprobeerd en vonden het geweldig, en het kostte wat tijd om alle dingen die je kunt upgraden en cosmetica te verwerken, maar met iedereen die een andere categorie koos, zorgde het gewoon voor een teaminspanning om enkele missies te voltooien ,” hij zei. een fan Over het spel in reactie op het nieuws.

Hij voegde eraan toe: “De eenvoudige lus van het vinden en delven van mineralen en het vechten tegen golven vijanden is verrassend leuk. Klinkt stom, maar in de praktijk en vooral met een paar vrienden is het een goede tijd.” Nog een fan. “Missies zijn meestal erg kort, minder dan 30 minuten. Het is een geweldige manier om snel plezier te hebben zonder ergens te veel in te investeren.”

READ  Je kunt jfifs gewoon hernoemen naar jpegs

Toen de line-up van januari voor het eerst werd aangekondigd, was het: Persona 5 Strikers Dit kreeg alle aandacht, maar naarmate de tijd verstrijkt, praten steeds meer PS Plus-abonnees Deep Rock Galactic.

Wat de game zelf betreft, deze debuteerde in 2020 na een periode in Early Access op Xbox One en pc. Na release heeft de game een score van 85 op Metacritic en miljoenen spelers.

Deep Rock Galactic Een coƶperatieve FPS voor 1-4 spelers met stoere ruimtedwergen, 100% vernietigbare omgevingen, procedureel gegenereerde grotten en eindeloze hordes ruimtemonsters, “leest het officiĆ«le speelveld van de game.” Werk samen als een team om je een weg te graven, te verkennen en je een weg te banen door een enorm grottenstelsel vol met hordes dodelijke vijanden en waardevolle hulpbronnen. Je moet op je teamgenoten kunnen vertrouwen als je het meest vijandige grottenstelsel in de melkweg wilt overleven! “

Voor meer PlayStation-dekking – inclusief de nieuwste op PS4 en PS5, evenals PlayStation VR2, PlayStation Plus en PlayStation Now – klik hier Of bekijk de relevante en actuele links die direct hieronder worden vermeld:

Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *