MAC heeft 24 basketbalwedstrijden verplaatst, waaronder CMU vs WMU men

Toneelstuk

Maandagen en donderdagen zullen de komende zes weken drukker worden tijdens de Mid-America Conference, aangezien de competitie de herschikking aankondigde van negen vooraf geplande basketbalwedstrijden voor heren en 15 basketbalwedstrijden voor dames op donderdag.

De wedstrijden, die vanwege COVID-19-problemen binnen de afzonderlijke programma’s zijn verplaatst, staan ​​gepland voor 17 januari tot en met 17 februari. 24 en omvat 11 scholen van de 12 scholen die bij de competitie zijn aangesloten. (Toledo is het enige MAC-programma dat dit seizoen geen wedstrijdvertraging voor heren of dames bevat.) Alle herenwedstrijden worden verplaatst naar donderdag, terwijl alle dameswedstrijden op maandag staan.

De conferentie kondigde ook het uitstel aan van drie extra dameswedstrijden die gepland staan ​​voor volgende week: de wedstrijd van zaterdag tussen Western Michigan en Buffalo wordt verplaatst van zaterdag naar 7 februari en een bezoek aan Miami aan Bowling Green naar 14 februari. De wedstrijd tussen Eastern Michigan en Western Michigan verschuift naar 28 februari.

COVID-uur: MAC stelt CMU uit versus WMU

EMU Vrouwen: De volgende game is uitgesteld, er is weer een MAC-game terug

Bij de heren is de eerste wedstrijd de meest bekende, aangezien de rivaliteit tussen Central Michigan en Western Michigan, die eerder op 8 januari stond gepland, op 20 januari om 19.00 uur van start gaat in Mount Pleasant. CMU (2-12, 1-2 MAC) heeft sinds half november één overwinning behaald en heeft wedstrijden in Buffalo (dinsdag) en thuis tegen Ball State (zaterdag) rond het spel met de Broncos ingekaderd.

READ  Peacock livestreams exclusief Chiefs-Dolphins wildcardspel: wat kunnen fans verwachten?

WMU is 4-11 en 0-4 in MAC-weergave; The Broncos bezoeken Akron (op dinsdag) en ontvangen Bowling Green (op zaterdag) rond de wedstrijd tegen chips.

CMU kreeg ook een facelift-datum voor de wedstrijd van 1 januari op de weg tegen Miami: 24 februari.

Ondertussen zijn twee teamwedstrijden in East Michigan (7-7, 2-1) in februari uitgesteld. De wedstrijd van de Eagles staat gepland voor 28 december in Ohio op 3 februari, en hun bezoek van Buffalo (oorspronkelijk gepland voor 1 januari) staat gepland voor 17 februari.

De EMU-vrouwen hebben twee eerder uitgestelde wedstrijden verplaatst: het bezoek van Bowling Green op 29 december is gepland op 24 januari en het bezoek van 1 januari aan Ohio is gepland op 14 februari.

De WMU-vrouwen zullen op 21 februari een bezoek brengen aan de Ball State (eerder gepland voor 29 december) en op 31 januari gastheer zijn van Northern Illinois (voorheen op 12 januari).

Er zijn geen wedstrijden voor CMU-vrouwen uitgesteld.

De overige vijf wedstrijden die voor de heren zijn uitgesteld:

Akron in Bowling Green: 29 december tot 20 januari

Poole, Noord-Illinois: 29 december tot 27 januari

Noord-Illinois in Akron: 1-17 februari

Buffalo in Noord-Illinois: 4 januari tot 24 februari

Akron in Miami: 8 januari tot 3 februari

De overige negen wedstrijden voor vrouwen verplaatst:

Akron in Noord-Illinois: 29 december tot 24 januari

Ohio in Miami: 29 december tot 17 januari

Ohio in Akron: 5 januari tot 21 februari

Miami in Kent: 5 januari tot 7 februari

Miami in Ball State: 8 januari tot 24 januari

Kent State in Buffalo: 8-17 januari

Buffalo, Ohio: 12 januari tot 24 januari

READ  NY stopte meer dan $ 1 miljard aan werkloosheidsfraude te midden van COVID-19

Bowling Green in Kent: 12 januari tot 21 februari

Miami bij Bowling Green: 15 januari tot 14 februari

Bel Ryan Ford op [email protected]. Volg hem op Twitter Tweet insluiten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *