Hoeveel spellen kun je spelen in Nier: Automata’s 2B?

Vanwege de 23 andere gekken in Final Fantasy 14’s eerste Nier-raid: Automata, bracht ik bijna een week van 2019 door met een 2B rampage haastende bazen. Ik was op een missie om mijn geliefde kat – die door MMO heeft gezworven als een ongelukkige Yorha-imitator – mee te nemen en haar in een authentiek Nier-kostuum te kleden. RNG was niet leuk. De missie maakte me ellendig, terwijl ik hetzelfde handjevol gevechten vocht door een waas van door vermoeidheid veroorzaakte insecten totdat ik werd gezegend met een strak nieuw 2B-uniform. Eindelijk, halleluja, word als goden, enz. Ik kan mijn spullen laten zien als de populairste android van Automata.

Tenzij omgekocht of gedwongen, weiger ik terug te gaan naar die overval.

Written By
More from Max Mcgee
GoldenEye 007 behaalt plotseling prestaties, waardoor de hoop op de release wordt gewekt
De lijst met Xbox-prestaties voor de klassieke James Bond FPS GoldenEye 007...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *