Keldeo arriveert bij Pokémon Go’s Mythic Blade-evenement achter een betaalmuur in een Special Research Pass

Keldeo arriveert bij Pokémon Go’s Mythic Blade-evenement achter een betaalmuur in een Special Research Pass

December is buiten de gebaande paden in Pokémon Go, en hoewel het eerste evenement nog niet is begonnen voor het Mythical Wishes-seizoen, hebben we al informatie over het tweede evenement, Mythic Blade. Dit evenement gaat over de legendarische Pokémon Keldeo, het laatste lid van het Sword of Justice-team, dat bestaat uit Virizion, Cobalion en Terrakion. Het verschijnt alleen gedurende deze tijd aan degenen die een speciaal kaartje kopen, maar als spelers dat niet doen, is de Crabrawler de volgende Pokémon die voor iedereen verschijnt.

Keldeo maakt zijn mobiele game-debuut tijdens een speciaal evenement van 6-11 december, een Pokémon van het type Water en Fighting. Een speciaal evenementticket geeft je toegang tot een speciale zoektocht genaamd Something Extraordinary, en degenen die alle stappen volgen, geven je toegang tot Keldeo in zijn originele vorm. Er zal in de toekomst waarschijnlijk een evenement plaatsvinden dat gekenmerkt wordt door zijn assertieve vorm.

Degenen die de pas kopen, krijgen ook een Keldeo-avatart-shirt, 14 zeldzame snoepjes, 12 zilveren bessen, twee incubators, twee grote incubators, twee wierookstokjes, evenals meerdere ontmoetingen met Fighting en Water-type Pokémon in het evenement. zoals Machop en Hitmonlee, Hitmonchann, Ferroseedd en vele anderen.

Verwant: Moet je een kaartje kopen voor Hoenn Mega Raid Day in Pokémon Go?

Als je het ticket niet koopt, zijn de Crabrawler en zijn geëvolueerde vorm Crabominable gedurende deze tijd beschikbaar. Op dit punt vindt er een groepsuitdaging plaats, waarbij spelers worden beloond met Fast and Charged TM.

READ  LordKnight legt Guilty Gear Strive's nieuwe seizoen 3.5-niveaulijst uit

Omdat Keldeo een legendarische Pokemon is, wordt verwacht dat deze wordt geblokkeerd door een speciaal onderzoeksticket. Dit gebeurt bijna elke keer dat een legendarische Pokémon in Pokémon Go wordt geïntroduceerd en later op een ander evenement voor het publiek wordt vrijgegeven. Het is echter mogelijk niet voor alle spelers beschikbaar, vooral gezien de recente aankondiging van het Pokémon Go Tour: Hoenn-evenement in februari 2023.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *