HomePod Update 14.2 is nu beschikbaar om te downloaden

Naast iOS 14.2, iPadOS 14.2 en tvOS 14.2 heeft Apple ook een software-update voor de HomePod uitgebracht. Je denkt misschien dat dit aanpassingen voor de HomePod mini omvat, die morgen vooraf wordt besteld. Maar dat blijkt beter te zijn dan verwacht. Apple noemt alleen Intercom, een nieuwe functie die gelijktijdig met de HomePod mini wordt aangekondigd. Met Intercom kunt u door het hele huis aankondigingen uitzenden.

De update zorgt er ook voor dat Siri voor elke HomePod-gebruiker een persoonlijk dagoverzicht kan geven. U ziet dan informatie, weersvoorspelling, verkeersinformatie, herinneringen en meer door om uw update te vragen.

U kunt nu uw HomePod ook aansluiten op uw Apple TV 4K om te genieten van stereosurroundgeluid en Dolby Atmos-audio. Je kunt een tweede HomePod aansluiten voor een nog beter geluid, zodat je het gevoel hebt dat je volledig omringd bent door audio.

Dit zijn de release-opmerkingen voor de HomePod:
Softwareversie 14.2 bevat ondersteuning voor nieuwe Siri, Intercom en Home Theater-functies. Deze update bevat ook bugfixes en verbeteringen.

  • Gebruik Intercom met iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods en CarPlay.
  • Sluit de HomePod aan op de Apple TV 4K om te genieten van stereogeluid, surround sound en Dolby Atmos-audio. Voeg een tweede HomePod toe voor een nog meeslepende geluidservaring.

Installeer HomePod-update 14.2

Het updaten van de HomePod-software gaat automatisch, maar je kunt het ook handmatig doen met onze tip.

More from Madison Garrett

TransIP stopt met de gratis Stack-variant

TransIP stopt met de gratis Stack-service die 1 TB opslagruimte biedt. De...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *