Homeworld 3 is uitgesteld tot winter 2024

Homeworld 3 is uitgesteld tot winter 2024

thuis wereld 3 Het is vertraagd en wordt nu gelanceerd in februari 2024, zo maakte Gearbox Software donderdag bekend. De wijziging in het schema bevestigt wat fans al vermoedden, aangezien de sci-fi real-time strategiegame ergens in de eerste helft van dit jaar zou uitkomen.

In een verklaring op Twitter zei Gearbox dat de vertraging bedoeld is om deze fans een “kwaliteitservaring” te geven [they] De moeite waard.” “We hebben meer tijd nodig om het spel te verbeteren en op te poetsen”, voegde de studio eraan toe. Thuiswereld 3 Het zal draaien op een Windows-pc.

Blackbird Interactive, die de spin-off/prequel maakte Thuisland: Kharak-woestijnen Voor Gearbox is het in 2016 ontwikkeld Thuiswereld 3 Sinds 2017.

Dit maakt de tweede vertraging voor Thuiswereld 3waarvan de eerste releaseperiode in 2022 was. De serie dateert uit 1999, maar heeft sinds 2003 geen hoofdserie meer gelanceerd. thuiswereld2 (Hoewel een aangepaste versie daarvan in 2015 werd uitgebracht).

De rustperiode van de serie komt voort uit het faillissement en de liquidatie van de voormalige uitgever THQ 10 jaar eerder; Gearbox’s overname van de franchise; een crowdfundingcampagne ter ondersteuning van het langverwachte vervolg; Dan de overname van Gearbox door Embracer Group en de stopzetting van die campagne.

Lees verder

READ  Teams, schema, resultaten, format, live uitzendingen en meer

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *