Rockstar gaat met GTA 6 voor ‘niets minder dan perfectie’

Rockstar gaat met GTA 6 voor ‘niets minder dan perfectie’

zullen GTA6 uit deze generatie? We hopen het zeker, maar het is tot nu toe een lange ontwikkelingscyclus geweest voor het team van Rockstar, en moederbedrijf Take-Two heeft een van de belangrijkste redenen hiervoor genoemd.

Kortom, Take-Two gelooft dat Rockstar “perfectie nastreeft” met zijn Grand Theft Auto-games – een verheven doel dat zeker zal bijdragen aan de ontwikkelingstijden. Sprekend over een aflevering van Lekker podcasts kijken (via PC Gamer), besprak Take-Two CEO Strauss Zelnick het komende project en de serie in het algemeen, en wat het betekent voor zowel Take-Two als Rockstar.

“Dit is een uitdaging waar de mensen bij Rockstar voor staan ​​telkens wanneer er een nieuwe versie van Grand Theft Auto is […] Aan de ene kant zou het iets moeten zijn dat je nog nooit eerder hebt gezien, en het zou het gevoel moeten weerspiegelen dat we hebben over Grand Theft Auto. Dit is een grote uitdaging voor het team…”

“Vind gewoon perfectie. Vind iets minder dan perfect en we komen er wel.”

Hoewel de twee teams vergelijkbare doelen lijken te hebben wat betreft het creëren van nog een grote hit met GTA 6, wilde de CEO van Take-Two graag benadrukken dat de publicatiekant van de dingen zijn eigen perspectief heeft waarmee rekening moet worden gehouden.

“[Take Two] Hij omarmt onze successen alsof ze een deel van ons zijn… en we vatten het persoonlijk op als mensen ermee spelen […] Het is niet acceptabel dat makers van inhoud een keuze maken die niet overeenkomt met hoe wij vinden dat deze hitnummers moeten worden ontwikkeld.”

Hopelijk kunnen Rockstar en Take-Two hier hun individuele verwachtingen in evenwicht brengen, en komt GTA 6 binnenkort uit. Vergeet niet dat het nog maar een paar maanden duurt voordat Grand Theft Auto 5 10 jaar oud wordt – de Xbox 360-versie die op 17 september 2013 werd gelanceerd!

READ  Slecht nieuws voor het opnieuw bevoorraden van Best Buy PS5 en Xbox Series X vandaag - wanneer kun je het krijgen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *