Hong Kong verscherpt de beperkingen omdat het voor een derde golf van zaken staat

Hong Kong verscherpt de beperkingen omdat het voor een derde golf van zaken staat
Gezondheidswerkers die persoonlijke beschermingsmiddelen dragen (PBM), voeren op 13 juli tests uit op een Covid-19 drive-thru testlocatie in Tucson, Arizona. Cheney Orr / Bloomberg / Getty Images

Stijgende coronavirusgevallen in de Verenigde Staten veroorzaken vertragingen bij het verkrijgen van testresultaten van laboratoria, volgens Quest Diagnostics, een toonaangevende leverancier van diagnostische diensten.

“De stijgende vraag” naar een Covid-19 moleculaire test “vertraagt ​​de tijd” het bedrijf kan testresultaten leveren, zelfs nadat het snel zijn capaciteit heeft opgeschaald, zei Quest maandag.

Verhoogde capaciteit: Het bedrijf heeft zijn testcapaciteit al verdubbeld ten opzichte van twee maanden geleden en kan nu 125.000 moleculaire diagnostische tests per dag uitvoeren. Aan het eind van de maand verwacht het de capaciteit te hebben voor 150.000 tests per dag.

Ondanks deze capaciteitsverhoging duurt het tot een dag om testresultaten te verwerken voor zijn prioritaire patiënten: ziekenhuispatiënten, preoperatieve patiënten in acute zorginstellingen en symptomatische gezondheidswerkers. In alle andere gevallen duurt het gemiddeld zeven of meer dagen, zei Quest in een persbericht.

Het bedrijf staat voor uitdagingen bij het opvoeren van testen: Wereldwijde leveringsbeperkingen zijn nog steeds een probleem, zei het bedrijf.

Het labnetwerk probeert nieuwe technologieplatforms toe te voegen en overweegt een uitbreiding van zijn labverwijzingsprogramma.

Maar het bedrijf waarschuwde dat het de doorlooptijd van testresultaten niet kan verkorten, zolang Covid-19-gevallen door het hele land blijven steken.

‘Dit is niet alleen een kwestie van Quest. De golf van gevallen van Covid-19 treft de laboratoriumindustrie als geheel ”, aldus het bedrijf.
READ  De positieve emoties van de Raptors verdwenen voor de wedstrijd met een verlies voor de Knicks

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *