Jitendra Singh, Ram Madhav in quarantaine na BJP J&K prez test Covid positief

Ravinder Raina

Staatsminister van Buitenlandse Zaken (onafhankelijke aanklacht) voor het kabinet van de premier, Jitendra Singh, ontmoette BJP’s Jammu en Kasjmir Chief Ravinder Raina twee dagen geleden.

Uren nadat Jammu en Kasjmir BJP-president Ravinder Raina positief testten voor de pandemie van het coronavirus, zijn staatsminister van Buitenlandse Zaken (onafhankelijke aanklacht) voor het kabinet van de premier Jitendra Singh en de secretaris-generaal van de BJP, Ram Madhav, ook in zelfquarantaine gegaan.

Ben vandaag met onmiddellijke ingang vanaf 16.00 uur in Self-Quarantine gegaan, na het nieuws te hebben ontvangen over de #Corona positieve test van J & K BJP-president Sh Ravinder Raina die ons op 12 juli van Srinagar naar Bandipora had vergezeld “, las de tweet van Jitendra Singh.

Singh zei dat hij zichzelf in quarantaine had geplaatst nadat hij rapporten had ontvangen van BJP’s Jammu en Kasjmir Chief Ravinder Raina die positief testten op coronavirus.

Om dezelfde reden is Madhav ook “een paar dagen” in zelfquarantaine gegaan. “Ik ben een paar dagen in quarantaine sinds mijn collega en BJP J&K President Ravinder Raina vandaag + ve voor Corona heeft getest. Ik was 48 uur geleden bij hem in Srinagar. Ik heb de afgelopen twee weken vier keer getest op Corona tijdens de reis. het nemen van voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van mij en anderen te verzekeren, “lees de tweet van Ram Madhav.

J&K BJP-president Ravinder Raina test positief

Jammu en Kasjmir BJP-president Ravinder Raina heeft positief getest op de nieuwe pandemie van het coronavirus. Ravinder Raina zei dat hij zich liet testen op het virus, waarna zijn rapport positief bleek te zijn.

READ  Eilandbewoners begrijpen de beslissing van Bruins-ster Tuukka Rask om zich af te melden

Ravinder Raina tweette in het Hindi naar Twitter en zei: “Hallo vrienden! Ik was vijf dagen in Kasjmir’s Bandipura na de moord op de BJP-leiders Wasim Bari en Omar Sultan en hun vader door terroristen. Vandaag had ik lichte koorts en liet ik me testen , Het rapport bleek Covid-19 positief te zijn. “

Twee dagen geleden vergezelde Raina Jitendra Singh, Ram Madhav en enkele andere toppartijleiders om condoleances te brengen aan de familie van Wasim Bari, de lokale BJP-leider die samen met zijn vader en broer werd vermoord door terroristen in de stad Bandipora in het noorden van Kasjmir.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *