Honkbalgrootheden geëerd tijdens de Negro League-wedstrijd in West Sacramento

Enkele van de grootste honkbalspelers die ooit hebben honkbal gespeeld, worden dit weekend gevierd in Sutter Health Park in een van de ere-wedstrijden van de Nigger League. “Meer dan de helft van deze mannen zal in de reguliere Hall of Fame staan”, zei Greg Vaughn vier keer bij MLB All-Star. Vaughn zal samen met zijn zoon Corrie de Kansas City Monarchs coachen. Aan de andere kant van het veld zal wereldkampioen Jerry Manuel samen met zijn zoon Anthony de Atlanta Black Crackers aansturen. Vaughn zei: “Voor mij, om in mijn geboorteplaats geëerd te worden met Jerry Manuel, voor wie ik veel respect heb en de offers die hij brengt.” De game zal de in Sacramento wonende Don Porter eren, die op 16-jarige leeftijd de jongste speler in de Black League was voor de New York Black Yankees. Vaughn zei: ‘Zonder Don Porter en vele andere mannen … horen we over Jackie, maar veel andere mannen hebben de weg vrijgemaakt voor Jackie.’ Gastspreker is de voorzitter van het Negro League Baseball Museum, Bob Kendricks. Todd Sullivan, eigenaar van Perfect Game Pitching Solutions, zei: “Na elke helft wordt er een instructievideo afgespeeld tijdens het programma … en als iemand iets kan leren dat destijds is gebeurd over het kostbare spel waar ik van hou, dat is alles. Ik heb nodig. “. De wedstrijd vindt plaats een uur na de wedstrijd van River Cats op zondag. Alle opbrengsten komen ten goede aan zwarte bedrijven in Sacramento. U kunt hier kaartjes kopen.

READ  Minister van Sport Rijiju houdt tweedaags congres met rijks- en UT-ministers van Sport

Enkele van de grootste honkbalspelers die ooit hebben honkbal gespeeld, worden dit weekend gevierd in Sutter Health Park in een van de ere-wedstrijden van de Nigger League.

“Meer dan de helft van deze mannen zal in de reguliere Hall of Fame staan”, zei Greg Vaughn vier keer bij MLB All-Star.

Vaughn zal samen met zijn zoon Corrie de Kansas City Monarchs coachen. Aan de andere kant van het veld zal wereldkampioen Jerry Manuel samen met zijn zoon Anthony de Atlanta Black Crackers aansturen.

Vaughn zei: “Voor mij, om in mijn geboorteplaats geëerd te worden met Jerry Manuel, voor wie ik veel respect heb en de offers die hij brengt.”

De game zal de in Sacramento wonende Don Porter eren, die op 16-jarige leeftijd de jongste speler in de Black League was voor de New York Black Yankees.

Vaughn zei: ‘Zonder Don Porter en vele andere mannen … horen we over Jackie, maar veel andere mannen hebben de weg vrijgemaakt voor Jackie.’

Gastspreker is de voorzitter van het Negro League Baseball Museum, Bob Kendricks.

Todd Sullivan, eigenaar van Perfect Game Pitching Solutions, zei: “Na elke helft wordt er een instructievideo afgespeeld tijdens het programma … en als iemand iets kan leren dat destijds is gebeurd over het kostbare spel waar ik van hou, dat is alles. Ik heb nodig. “.

De wedstrijd vindt plaats een uur na de wedstrijd van River Cats op zondag. Alle opbrengsten komen ten goede aan zwarte bedrijven in Sacramento. je kan Koop hier kaartjes.

READ  Aishwarya Rai Bachchan, die COVID-19 heeft, verhuisde van huisisolatie naar ziekenhuis
More from Madison Garrett

Juventus vs Barcelona live stream: bekijk de Champions League-topwedstrijd over de hele wereld

Na de zeer vermakelijke wedstrijd tussen Atalanta en Ajax is het vanavond...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *