‘Hoofd van Swaminarayan Sanstha dood’: boze netizens-uitbarsting; er ontstaan ​​speculaties

Acharya Shree Purushottam Priyadasji Swamishree

Acharya Shree Purushottam Priyadasji SwamishreeOfficiële website

Acharya Shree Purushottam Priyadasji Swamishree, hoofd van Swaminarayan Sanstha – een spiritueel, cultureel en sociaal welzijnscentrum met hoofdkantoor in Ahmedabad, werd vorige maand positief getest op coronavirus en is kritisch behandeld in een privéziekenhuis in de stad. De Swaminarayan Sanstha kondigde vanwege de kritieke gezondheid van de Maharaj zondag zijn opvolger en erfgenaam aan.

De hoofdpriester wordt sinds eind juni gedialyseerd om zijn nieren te ondersteunen en ook plasmatherapie voor coronavirus. Maar zijn toestand blijft kritiek, bevestigde een van de medewerkers van het spirituele centrum aan IBTimes en ontkende verder commentaar te geven op de aanhoudende geruchten over de dood van Maharaj.

Is Swaminarayan Sanstha hoofd dood?

Social media gonst van het geklets over de dood van Acharya Shree Purushottam Priyadasji Swamishree. Veel toegewijden vragen zelfs wat de geheimhouding is en eisen gezondheidsupdates over hun prediker.

‘Is het waar dat Acharya Shree Purushottam Priyadasji Swamishree dood is? Waarom probeert de sanstha het te verbergen? We willen in de waarheid geloven en niet in geruchten’, vroeg een volgeling op Twitter.

Is Swaminarayan Sanstha hoofd dood '

Sommige video’s van Acharya Shree Purushottam Priyadasji Swamishree zijn ook viraal gegaan, waarbij de spirituele leider prasad in zijn mond plaatste voordat hij het aan de toegewijden gaf. De unieke manier van Swamishree’s prasad-distributie heeft ook luchtafweergeschetst gezien COVID-19. Met het nieuws dat Shree Purushottam werd gediagnosticeerd met het virus, was de reactie ernstig.

Is Swaminarayan Sanstha hoofd dood '
READ  'Uitgaven aan mobiele games en apps zullen dit jaar met 25 procent groeien'

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *