Hoor Kid Cudi, het nieuwe nummer ‘Adventures of Moon Man and Slim Shady’ van Eminem

Hoor Kid Cudi, het nieuwe nummer ‘Adventures of Moon Man and Slim Shady’ van Eminem

Kid Cudi en Eminem werken samen voor een nieuw nummer, ‘The Adventures of Moon Man and Slim Shady’, dat donderdag om middernacht uitkwam. De dochter van Kid Cudi, Vada, kondigde de samenwerking aan – wat de eerste keer is dat de rappers hun krachten bundelen – in een videopost Kid Cudi deelde woensdag via Twitter.

In een songtekstvideo voor het nummer verschijnen de rappers als geanimeerde personages terwijl ze rappen over herstel en actuele gebeurtenissen, naast andere onderwerpen. “Ja, het is een minuutje geleden, maar ik ben er weer in”, herhaalt Kid Cudi bij de opening van zijn eerste couplet, waarin hij uitstapjes op de late avond bespreekt, zijn stint in de afkickkliniek en door het “donker en het licht”.

Eminem behandelt in zijn couplet de onderwerpen van de COVID-19-pandemie en politiegeweld. ‘De helft van ons loopt rond als een zombie-apocalyps’, rapt hij. “De andere helft is gewoon pissig en wil geen masker dragen.” Later rapt Eminem: “Gebeden voor George Floyd en Ahmaud Arbery / Hoe komt het dat zoveel politieagenten vies zijn?” De teksten verwijzen ook naar een trilogie die ‘doorgaat’.

“The Adventures of Moon Man and Slim Shady” is Kid Cudi’s derde nummer van het jaar, volgend op “Leider van delinquenten“En zijn samenwerking met Travis Scott,”De Scotts. ‘ Naast muziek werkt hij samen met Kanye West om personages in een aanstaande geanimeerde show, de Takashi Murakami-gerichte “Kinderen zien geesten, ”Dat is geïnspireerd op hun gelijknamige gezamenlijke album uit 2018. De rapper speelt ook een hoofdrol in de HBO-serie “We zijn wie we zijn. ‘

READ  De nieuwste PlayStation 5-update heeft eindelijk manieren toegevoegd om de invoervertraging te verminderen, maar het zal waarschijnlijk nog niet veel betekenen om gamers te bestrijden.

In maart werkte Eminem samen met Jessie Reyez aan haar lied “Lijkkist. ‘ Hij bracht zijn elfde album uit, “Muziek om door vermoord te worden, ‘In januari, waaronder de single’ Godzilla ‘.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *