Trump zegt dat hij een masker zal dragen op reis naar het Walter Reed med-centrum

Trump zegt dat hij een masker zal dragen op reis naar het Walter Reed med-centrum

Ondanks zijn afkeer van gezichtsmaskers, zei president Trump dat hij er een zou dragen tijdens zijn weekendtrip naar het medisch centrum Walter Reed, waar hij naar verwachting personeel en gewonde servicemedewerkers zal ontmoeten, volgens een rapport.

‘Ik verwacht een masker te dragen als ik Walter Reed binnenga. Je bevindt je in een ziekenhuisomgeving, ik denk dat dit heel toepasselijk is ‘, vertelde de president donderdag in een live telefonisch interview met Sean Hannity van Fox News.

‘Ik heb geen probleem met een masker’, voegde hij eraan toe, volgens Politico. “Het is prima om een ​​masker te dragen als je je er prettig bij voelt.”

De opperbevelhebber zal zaterdag het militaire ziekenhuis in Bethesda, Maryland, bezoeken om dierenartsen en gezondheidswerkers te ontmoeten die in de frontlinie van de pandemie van het coronavirus zijn geweest, zo meldt het persbureau.

De opmerkingen van Trump staan ​​in schril contrast met zijn ontmaskerde optredens tijdens openbare evenementen, aangezien de Centers for Disease Control and Prevention aandringen op het gebruik van gezichtsbedekkingen om de verspreiding van de bug te helpen voorkomen.

Te midden van een recente terugslag van vooraanstaande Republikeinse wetgevers, verzachtte de president zijn standpunt en zei dat hij ‘helemaal voor maskers is. Ik vind maskers goed. ‘

Donderdag suggereerde Trump dat bedekken in bepaalde omgevingen niet nodig zou moeten zijn, ook niet waar tests algemeen beschikbaar zijn of waar sociale afstand mogelijk is.

Maar hij zei dat hij bezorgd was over het verspreiden van ziektekiemen naar patiënten in het medisch centrum.

“Ik wil niets verspreiden. En veel ervan is dat je verspreidt, niet dat ze zich verspreiden, ‘zei hij tegen Hannity. “En ik wil voor niemand een probleem veroorzaken.”

READ  UTEP vs Oklahoma - Game Preview - 3 september 2022

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *