Videobeelden van het nieuwe ‘slanke’ PlayStation 5-model lekken online

Videobeelden van het nieuwe ‘slanke’ PlayStation 5-model lekken online

Vermeende videobeelden van het nieuwe “slanke” PlayStation 5-model zijn online gelekt, in navolging van het beeld dat eerder vandaag was gelekt.

Screenshots geüpload via Twitter-gebruiker @medewerker Toont een nieuw PlayStation 5-model en een afneembare schijf, gerapporteerd door Insider Gaming eind 2022.

Hoewel de video van de console momenteel niet is geverifieerd, komt deze overeen met onze oorspronkelijke rapporten. In september 2022 meldde Insider Gaming dat de nieuwe PlayStation 5 een afneembaar schijfstation zou hebben, waarvan we denken dat we het aan de onderkant van de console kunnen zien na 2 seconden in de video (let op de zeer duidelijke lijn van onthechting) .

Destijds meldden we ook dat de PlayStation 5-recensie niet de PS5 Slim zou zijn, maar eerder een manier om het productieproces te stroomlijnen en de verzendkosten te verlagen.

Onlangs lijken gerechtelijke documenten die naar voren kwamen tijdens de Microsoft vs. FTC-rechtszaak erop te wijzen dat een “PlayStation Slim” later in 2023 zal worden uitgebracht. Er is ook een behoorlijk smakelijke uitverkoop geweest op bestaande PlayStation 5-hardware, waarbij sommigen speculeren dat het een poging is om ontdoen van oude voorraad om plaats te maken voor de nieuwe eenheden.

Wat vind je van de beelden van PlayStation 5 Slim? Laat het ons weten in de reacties hieronder.


Bekijk voor meer informatie over Insider Gaming ons exclusieve rapport dat Black Myth: Wukong dit jaar speelbaar zal zijn op de Gamescom.

READ  Nintendo Direct: Splatoon 3, Skyward Sword en meer trailers om te bekijken

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *