Op deze manier kunt u snel controleren of er een nieuwe beveiligingsupdate beschikbaar is voor uw Samsung-apparaat

Smartphonefabrikanten brengen regelmatig nieuwe beveiligingsupdates voor telefoons uit die kwetsbaarheden verhelpen. Samsung doet dit ook en er is nu een nieuwe tool waarmee je eenvoudig je Samsung beveiligingsniveau kunt checken.

Controleer op een beveiligingsupdate

U kunt natuurlijk via “Instellingen”> “Software-update”> “Downloaden en installeren” controleren of er een beveiligingsupdate beschikbaar is voor uw Samsung-apparaat. Dit kan nu sneller worden gedaan, via Deze tool Gemaakt door onze vrienden van Sammobile.

Met deze nieuwe tool kun je het beveiligingsniveau van je Samsung-telefoon achterhalen. Sammobile: “Het is de snelste manier om te controleren of je apparaat de nieuwste versie van de patch gebruikt of dat er nu een nieuwe versie beschikbaar is.” Ja, u kunt de tool gebruiken op uw mobiele telefoon en desktop.

Dit is hoe het werkt

Voer uw Samsung-modelnummer in, gevolgd door de landcode om het niveau van de beveiligingspatch te achterhalen. U vindt deze informatie als volgt:

  • Modelnummer: Instellingen> Telefooninfo> Modelnummer
  • internationaal nummer: Instellingen> Telefooninfo> Softwaregegevens> Softwareversie serviceprovider

De Samsung Galaxy A72 ligt in de redactiekamer over de beveiligingsupdate van februari, maar de release van april is al beschikbaar. Als u in de tool ziet dat er een nieuwere versie van de patch beschikbaar is, kunt u deze rechtstreeks downloaden van Sammobile. U kunt ook naar “Instellingen”> “Software-update”> “Downloaden en installeren” gaan om te zien of er een update voor u beschikbaar is.

Op deze manier kunt u snel controleren of er een nieuwe beveiligingsupdate beschikbaar is voor uw Samsung-apparaat

De Samsung Galaxy A52 review is hier op Androidworld te vinden

READ  De Samsung Galaxy S20 krijgt de tweede januari-update, de Note 8, en de eerste Galaxy A8
More from Madison Garrett

Samsung Galaxy S10 Lite, Galaxy A41

Samsung brengt eindelijk een nieuwe beveiligingsupdate uit voor de Galaxy A41. Ook...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *