Horizon Forbidden West-upgradepad heeft PS5-kopers die hun Xbox smart willen aansluiten

Een van de grootste gespreksonderwerpen op sociale media van vandaag draait om Sony’s beslissing om geen gratis upgrade op te nemen voor Verboden horizon west In zijn standaard of speciale edities. In plaats daarvan zullen spelers een enorm bedrag moeten afstaan ​​om zowel de PlayStation 4- als de PlayStation 5-versie van de game te krijgen.

Precies uitgelegd door de zustersite duw de doosDe feedback op het upgradepad was over de hele linie niet geweldig. De reacties waren gemengd met verwarring en frustratie. Niet alleen suggereerde Sony dat er vorig jaar een gratis upgrade op tafel lagMaar Xbox blijft ook laten zien hoe je next-gen game-upgrades kunt maken via Smart Delivery.

Gewoon kopen £ 59,99 / US $ 59,99 Een exemplaar van Horizon Forbidden West op PS4 zal niet Ontvang een gratis PS5-upgrade, en dat gebeurt niet £ 69,99 / $ 79,99 speciale uitgave. In plaats daarvan moet je ofwel de PS5-versie apart kopen (£ 69,99 / $ 69,99), of neem het Digital Deluxe-pakket (£ 79,99 / $ 79,99) met toegang tot beide versies.

Zoals eerder vermeld, was de reactie van de community niet goed, met verschillende influencers en media-persoonlijkheden die om de keuze vroegen en suggereerden dat Sony zijn strategie heroverweegt voor iets soortgelijks als Smart Delivery.

Zelfs journalist Jane Park van de Washington Post verwees terug naar zijn interview met Phil Spencer voorafgaand aan de lancering van Xbox Series X | S. Tijdens hun gesprek kwam het onderwerp Smart Delivery ter sprake, iets wat Spencer destijds noemde als “set [the] Verwachtingen van de klant voor inhoud.

Hoewel we centraal staan ​​bij Xbox, zijn we ook enthousiast over de overstap naar Sony’s volgende first-party game, maar het nodigt uit tot een discussie over hoe ze hun verbindingen en operaties eenvoudiger kunnen maken. Misschien heroverweegt Sony de beslissing na een terugslag, waarvan we zeker hopen dat ze dat zullen doen, om gamen voor iedereen gemakkelijker en toegankelijker te maken.

Wat vind je van het upgradepad voor Horizon Forbidden West? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

READ  Wanneer kun je de nieuwste game downloaden
Written By
More from Vanessa Hale

Microsoft Flight Simulator opgenomen in de Xbox Series X-release van juni door GameStop

Nou nou nou! Eagle-fans zagen deze avond dat Microsoft Flight Simulator verscheen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *