Rapport: Apple’s AR/VR-headset vereist een verbinding met een iPhone om te functioneren

De verwachte virtual reality- en augmented reality-headset van Apple moet volgens een nieuw rapport draadloos worden gekoppeld aan een telefoon of vergelijkbaar apparaat voor de meest geavanceerde functies. de informatie Hij zegt dat deze AR/VR-headset op dezelfde manier zal werken als oudere versies van de Apple Watch, waarvoor gebruikers hun iPhones bij zich moesten dragen.

Het rapport beweert dat Apple vorig jaar het werk aan de chip heeft voltooid en dat het fysieke ontwerp klaar is voor proefproductie. Twee mensen die bekend zijn met de kwestie, zeiden dat de oude Apple-partner Taiwan Semiconductor Manufacturing de drie chips maakt, die al minstens een jaar verwijderd zijn van massaproductie.

Belangrijker zijn de SoC-details, die niet zo krachtig zijn als die voor iPhones, iPads en MacBooks. Een persoon zei dat het de kunstmatige intelligentie en machine learning-mogelijkheden mist, bekend als de Apple Neural Engine, die die apparaten bevatten.

In plaats daarvan is de headset bedoeld om draadloos verbinding te maken met een hostapparaat, vermoedelijk een telefoon, computer of tablet, die de krachtigere computers aankan die nodig zijn om virtuele, gemengde en augmented reality-beelden weer te geven.

Een andere persoon die bekend is met de situatie zei dat Apple ook de laatste hand had gelegd aan het ontwerp van de beeldsensor en het beeldschermstuurprogramma voor de headset, die “ongewoon groot” is:

De complementaire metaaloxide-halfgeleider-beeldsensor is de chip die fotonen omzet in elektronen voor digitale-naar-beeldverwerking. De versie van Apple is ongewoon groot, vergelijkbaar in grootte met een van de lenzen van een headset, in die zin dat het bedoeld is om met hoge resolutie beeldgegevens van de omgeving van de gebruiker vast te leggen voor augmented reality. De persoon zei dat TSMC moeite had om de chip foutloos te produceren en een laag rendement had tijdens de proefproductie.

Na jaren van speculatie, zouden we dichterbij kunnen komen om te zien hoe een AR/VR-headset eruit zal zien. Volgens de publicatie is Apple van plan om de headset op te volgen met een elegantere augmented reality-bril die al in 2023 zou kunnen debuteren.

waar Bloomberg De verwachting is dat Tim Cook voor een ander groot product bij Apple wil zijn, dit zou kunnen betekenen dat de AR/VR-headset maximaal de komende vijf jaar wordt geïntroduceerd.

In april, Apple-CEO Tim Cook op Kara Swisher’s Sway podcast, Ik had het over augmented reality en de rol ervan in de toekomst van Apple.

“In termen van augmented reality is de belofte van augmented reality dat jij en ik nu een goed gesprek hebben. Het zou misschien beter zijn als we onze discussie kunnen uitbreiden met infographics of andere dingen die eraan komen. Ik denk ook dat je publiek dat zou doen. En als ik erover nadenk op verschillende gebieden, of het nu gaat om gezondheid, onderwijs, gamen of detailhandel, zie ik augmented reality al een vlucht nemen in sommige van die gebieden.

Toen hem werd gevraagd naar de geruchten over mixed reality-headset, gaf de CEO van Apple een PR-antwoord dat hij het niet had over toekomstige producten, maar het is belangrijk om dit op te merken:

“Ik denk dat [AR] De belofte is groter in de toekomst. Het is dus een heel belangrijk onderdeel van de toekomst van Apple.”

wat denk je? Zullen we deze headset vroeg of laat zien? Deel uw mening in de commentaarsectie hieronder.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

READ  Microsoft staat op het punt de spraaktechnologie-gigant Nuance over te nemen
Written By
More from Lesley Curry

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *