Hornbach ondersteunt lock-down – MIXonline

“Hornbach ondersteunt en respecteert het beleid van de Nederlandse regering”, aldus Hornbach-directeur Evert de Goede. “Onze bouwmarkten zullen de komende tijd dus in ieder geval tot dinsdag 19 januari 2021 gesloten zijn. We zijn voor iedereen online bereikbaar.”

Hornbach is de eerste die een officiële verklaring aflegt naar aanleiding van de blokkering van de Nederlandse bouwmarkten. En waar INretail bijvoorbeeld erg teleurgesteld reageerde op de sluiting van de winkels (“We denken dat het copy-paste Duitsland wordt. Dat is een ramp voor de non-foodretail”), weerspiegelt Hornbachs reactie begrip.

In navolging van de huidige ontwikkelingen en richtlijnen rond het coronavirus heeft Hornbach op maandagavond 14 december om 20.00 uur haar bouwmarkten tot nader order gesloten. Het blijft mogelijk om producten te bestellen en thuis te laten bezorgen via hornbach.nl, of producten te reserveren en af ​​te halen bij een bouwmarkt in de buurt.

Hornbach groothandel?

Groothandels mogen overigens open blijven. En hoewel Hornbach en Bauhaus ook professionals beleveren via een klantenkaart, was de keten maandagavond nog niet zeker of deze activiteiten al dan niet als groothandel worden aangemerkt. Bouwmaat kondigde aan de klantenkring strikt te bewaken met een Bouwmaatpas: “Het is erg belangrijk dat je je Bouwmaatpas bij je hebt als je onze locaties bezoekt. Je kunt ook de Bouwmaat app downloaden, als je hier bent ingelogd heb je toegang tot je digitale Bouwmaatpas. Helaas kunnen we je niet binnenlaten. “

READ  14x de meest fantasierijke iOS 14-startschermen (en zo doe je dat)
More from Madison Garrett

Gemeente Stadskanaal: Sint Maarten kan door!

Gemeente Stadskanaal: Sint Maarten kan door! Door: Hielke Bosch – Op 14...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *