Horror game Devotion komt een jaar nadat het uit Steam is gehaald naar GOG

Binnenkort zul je Taiwanese horrorspel kunnen spelen Toewijding nogmaals op uw pc. De ontwikkelaar achter het horrorspel onthulde op Twitter dat het eraan komt GOG op 18 december – dus net op tijd voor de vakantie.

Devotion werd aanvankelijk in februari vorig jaar op Steam uitgebracht, maar kwam binnenkort getrokken van Valve’s platform nadat spelers een verwijzing naar de Chinese president Xi Jinping ontdekten in de vorm van een Winnie de Poeh-meme. Als gevolg van de volgende verontwaardiging van Chinese spelers werd de bedrijfsvergunning van de uitgever van het spel in die regio ingetrokken door de Chinese overheid. Red Candle Games verontschuldigde zich en legde uit dat de verwijzing ten onrechte in het spel was achtergelaten voordat deze van Steam werd verwijderd.

Devotion is een first-person horrorfeest dat is geïnspireerd door de Oost-Aziatische volkscultuur. Je stapt een appartement uit de jaren 80 binnen om langzaam uit elkaar te halen hoe een gelukkig gezin ongedaan werd gemaakt. Je stelt dingen samen door het appartement te bezoeken tijdens verschillende periodes van hun tijd daar. Devotion onderzoekt verschillende psychologische aspecten, van de druk die voortvloeit uit culturele verwachtingen tot de invloed van religie.

De horrorspel uitgebracht op kritische lof toen het in eerste instantie uitkwam. We ontdekten dat het inspeelt op je toewijding aan je familie om op een ander te lijken Indie spel genaamd Gone Home.

Als je op zoek bent naar meer nieuwe pc-games om tijdens je kerstvakantie te spelen, weet je waar je moet klikken.

Written By
More from Max Mcgee

Phantasy Star Online 2: New Genesis downloaden en installeren op Xbox en pc

Phantasy Star Online 2: De nieuwe Genesis Het werd eindelijk vrijgegeven aan...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *