HSSC CET Groep C Resultaat 2024 op hssc.gov.in: Download hier het resultaat in PDF-formaat

HSSC CET Groep C Resultaat 2024 op hssc.gov.in: Download hier het resultaat in PDF-formaat

HSSC CET Groep C Resultaat 2024: De Haryana Staff Selection Commission (HSSC) heeft de uitslag bekendgemaakt voor Groep C-posten tegen Advt. Nee. 3/2023 op de officiële website. De commissie heeft de uitslag voor 59 verschillende categorieën posten op verschillende afdelingen in de staat afgerond. Alle kandidaten die deelnamen aan de schriftelijke test, gevolgd door de vaardigheidstest voor Groep C-posten, kunnen hun resultaten bekijken op de officiële website van HSSC-hssc.gov.in.

Link om de middelbare schoolresultaten te downloaden

De link om de CET Group C Post-resultaten te bekijken vindt u hieronder. De uitslag pdf kunt u downloaden door op onderstaande link te klikken.

Directe link om te downloaden: HSSC CET Groep C Resultaat 2024

Volgens de vrijgegeven korte kennisgeving zullen de cijfers van de kandidaten bekend worden gemaakt zodra het proces van Groep C versus Advt-posten is voltooid. Nr. 3/2023 is voltooid.

HSSC Groep C Resultaten 2024 Overzicht

instelling Haryana Personeelsselectiecommissie (HSSC)
Examennaam HSSC CET Groep C-examen 2024
Naam van berichten Groep C
komt eraan. Nee. 3/2023
Examendatum 05/06 november 2023
Officiële website https://hssc.gov.in

Hoe HSSC CET Groep C resultaat 2024 downloaden?

Opgemerkt kan worden dat HSSC op 05/06 november 2023 de schriftelijke test voor de bovengenoemde posten heeft afgenomen, gevolgd door de vaardigheidstest. Kandidaten die in de verschillende selectierondes voor de bovengenoemde berichten zijn verschenen, kunnen het resultaat in pdf-formaat downloaden van de officiële website nadat ze de onderstaande stappen hebben gevolgd.

  • Stap 1: Bezoek het officiële HSSC-portaal-hssc.gov.in.
  • Stap 2: Ga naar Resultaatlink Resultaatverklaring voor Groep C-berichten van 59 categorieën in verschillende secties tegen Advt. Nr. 3/2023 op de homepage.
  • Stap 3: Nu krijgt u het pdf-bestand in een nieuw venster.
  • Stap 6: Download en bewaar het voor toekomstig gebruik.
READ  Nationale leidersdaggroeten 2022 HD-afbeeldingen en achtergronden om te downloaden: wens een gelukkige baasdag met prachtige WhatsApp-berichten, citaten en sms op de dag

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *