Overwatch 2-lek geeft een eerste blik op de nieuwe look van Moira Mythic die in seizoen 9 komt

Overwatch 2-lek geeft een eerste blik op de nieuwe look van Moira Mythic die in seizoen 9 komt
Liam wel

Een Overwatch 2-lek lijkt spelers een eerste blik te hebben gegeven op wat lijkt op een nieuwe, door Eldritch geïnspireerde Moira Mythic-skin die in seizoen 9 van Blizzard's hero shooter komt.

Overwatch 2 wordt aan het einde van seizoen 8 gelanceerd. In het laatste seizoen van de hero shooter werd de tankheld Mauga geïntroduceerd, evenals nieuwe balansveranderingen, een nieuw evenement en een nieuwe gevechtspas.

Afgezien van de geweldige inhoud die de ontwikkelaars hebben geïntroduceerd, zijn spelers echter hongerig naar meer opwindend nieuws dat in de hero shooter zal aankomen. Nu seizoen 9 nadert, vragen spelers zich af welke held zal worden gekozen om de volgende glanzende legendarische skin te krijgen.

Artikel gaat verder na advertentie

Spelers hoeven niet langer te wachten, omdat het lek een eerste blik heeft gegeven op een nieuwe, door Eldritch geïnspireerde legendarische skin voor supportheld Moira.

OW2-lek toont Moira in de door Eldritch geïnspireerde mythologie

lekkage, gemaakt door het Twitter-account van een copywriter en sindsdien over het internet verspreid, toont Moira in de juiste Eldritch-kledij, met afschuwelijke ogen voor lichtbollen. Aderen en stekels lopen door haar kostuum en lenen zich echt voor een legendarische en angstaanjagende aanpassingsoptie.

De ondertekening van de dexerto Gratis en krijg:

Minder advertenties|Donkere modus|Gaming-, tv-, films- en technologieshows

De leaker bevatte ook een skin voor beide Reinhart En Torbjörndie in seizoen 9 mogelijk ook deel uitmaakt van de Battle Pass.

Natuurlijk is dit een lek, wat betekent dat de zaken niet noodzakelijkerwijs in steen gebeiteld zijn, maar aangezien de trailer voor het nieuwe seizoen zeer binnenkort verschijnt, is het heel goed mogelijk dat dit lek de echte deal is voor de nieuwe Mythic.

Net als andere legendarische skins in Overwatch 2 zal de legendarische Moira waarschijnlijk met verschillende aanpassingsopties komen. Dit kan enkele wijzigingen in haar kleding omvatten, maar ook wijzigingen in het algehele kleurenschema. We zullen het echter pas volledig weten als Mythic op de live servers verschijnt.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *