Hulu-abonnees kunnen zich gratis aanmelden voor drie maanden PC Game Pass

Het wordt steeds moeilijker om iedereen een Microsoft Game Pass-abonnement aan te bevelen zonder ook maar als een absolute huls te klinken. De nieuwste promotie om een ​​toegankelijke introductie tot deze geweldige service te bieden, komt van Hulu. Bestaande Hulu-abonnees kunnen een gratis abonnement van drie maanden op PC Game Pass krijgen en kunnen deze aanbieding inwisselen tot 23 juli.. Houd er rekening mee dat deze promotie alleen geldig is voor PC Game Pass, niet voor Game Pass Ultimate, en alleen kan worden ingewisseld door nieuwe Game Pass-abonnees.

Normaal gesproken kost een pc-gamepas $ 9,99 per maand, maar er is geen verplichting om je abonnement voort te zetten nadat de promotieperiode is afgelopen, dus dit is een geweldige kans om niet alleen AAA-titels uit te proberen, maar misschien ook wat indie-verkeer waarmee je bent gegroeid. Enkele van de opmerkelijke titels die Game Pass te bieden heeft, zijn onder meer: oneindige uitstralingEn Forza Horizon 5En JasjeEn kerker vriendje.

PC Game Pass geeft je toegang tot een wisselende bibliotheek met titels van verschillende ontwikkelaars. Game Pass Ultimate biedt veel van dezelfde functies, maar geeft je ook toegang tot veel van dezelfde titels op je Xbox-console en deze naar mobiele apparaten streamen. Als u zich op beide services abonneert, krijgt u ook toegang tot EA Play. Toen het een op zichzelf staande service werd, bevat EA Play titels als De Sims 4 Er zijn er twee nodig, En Star Wars Jedi: Fallen Order.

Bekijk het voor meer geweldige deals voor speelgoed, accessoires en andere handige technologie volg op VergeDeals op Twitter.

READ  3 nieuwe husky-starters lijken waarschijnlijk voor de Stanford-game

More from Madison Garrett
NHL Game 7 Picks, Bets, Lightning Odds bij Maple Leafs, Bruins bij Hurricanes, Kings bij Oilers
Drie 7s-spellen op één dag? Wat een verwennerij voor hockeyliefhebbers. De eerste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *