Download de Daytona Beach News-Journal-app en beheer uw nieuwsmeldingen

Download de Daytona Beach News-Journal-app en beheer uw nieuwsmeldingen

Er is veel gaande in de samenleving waarvan u op de hoogte wilt zijn. Maar veel pushmeldingen op je telefoon kunnen soms een overdaad aan informatie voelen.

Met de Daytona Beach News-Journal-app kun je op de hoogte blijven van wat er gebeurt, maar het geeft je controle over je nieuws. U kunt direct het nieuws kiezen dat u wilt weten.

DOWNLOAD DE DAYTONA BEACH NIEUWS-JOURNAL-APP VAN HIER

Onze nieuws-app biedt verschillende kanalen om alerts te kiezen. Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws of weerswaarschuwingen zodra ze plaatsvinden? Zet dan alleen weerwaarschuwingen en breaking news aan. Vind je het leuk om middelbare school voetbal te volgen? Activeer sportwaarschuwingen tijdens het herfstseizoen.

Pas meldingen aan om aan uw behoeften te voldoen.  U kunt ook een rustige datum plannen wanneer u geen waarschuwingen wilt ontvangen.

Pas meldingen aan om aan uw behoeften te voldoen. U kunt waarschuwingen instellen voor het laatste nieuws, topverhalen, entertainment, weer, verkeer, sport en zaken. U kunt ook een rustige datum plannen wanneer u geen waarschuwingen wilt ontvangen.

Ga naar de app-instellingen om je meldingen aan te passen.

Schrijf je hier in

Op uw gemak kunt u door de rest van de app bladeren of zoeken om bekroonde lokale en nationale journalistiek te vinden. Pas uw app-ervaring aan door uw favoriete verhalen op te slaan, de tekstgrootte aan te passen, de nachtmodus toe te passen of artikelen offline te lezen.

De Daytona Beach News-Journal-app is Gratis download Het bevat voorbeelden van gratis artikelen.

Abonnees hebben volledige toegang tot onze applicaties.

READ  Hoe PAN-kaart online toe te passen, status te controleren en ePAN-kaart te downloaden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *