HusKerrs vallen het “onzinnige” leiderschap van Warzone 2 aan omdat het “geen voeling heeft met de realiteit”

gepubliceerd: 2023-03-05 T20:53:55

bijgewerkt: 2023-03-05 T20:53:55

Jordan ‘HusKerrs’ Thomas is een battle royale-legende met diepe wortels in de Call of Duty-community en heeft een gooi gedaan naar het ‘out of touch’-leiderschap achter Warzone 2.

HusKerrs zijn een kracht om rekening mee te houden in elke Battle Royale die ze aanraken. De voormalige H1Z1-professional domineerde ook de Warzone-scene toen deze in 2021 debuteerde, en werd ook onderbroken door de overgang naar Warzone 2.

Hij was de eerste speler die destijds $ 100.000 aan WZ-winsten behaalde en zijn naam wordt nog steeds vereerd in de sequels.

Artikel gaat verder na aankondiging

Hij is echter duidelijk niet blij met de stand van zaken en in een tweet op 3 maart uitte hij zijn frustratie over de richting van het spel tot nu toe.

HusKerrs roept Call of Duty-leiderschap op vanwege zorgen over Warzone 2

Thomas hield zich niet in toen hij dat deed je spreekt over het besluitvormingsproces dat de ontwikkelaars maken, met name het gebrek aan communicatie tussen de grote gamers en de hardcore fans van hun game.

“Warzone 2 is misschien wel de meest oude game van een AAA-studio die ik ooit heb gespeeld in mijn 20 jaar dat ik het speel”, beweerde hij. “Ik heb nog nooit een studio zo ver van de game en de community zien rijden. Het is jammer.”

Artikel gaat verder na aankondiging

Hij ik ging door Gespeeld terwijl hij op andere fans reageerde, was hij het ermee eens dat de pc-versie van Warzone een aantal problemen heeft die verder gaan dan zijn console-tegenhangers. “Dat is een hele andere reeks problemen waar ik niet eens op in zal gaan, maar ja, je hebt gelijk, het spel is slechter voor MnK-spelers.”

De HusKerrs zijn niet de enige die het gevoel hebben dat Warzone 2 niet voldeed aan de verwachtingen van de eerste game, aangezien andere enorme streamers klachten hebben ingediend, zelfs na de grote gameplay-veranderingen die met seizoen 2 zijn aangekomen.

READ  Blizzard hoort de klachten van fans over de Overwatch 2 Battle Pass-slak
Written By
More from Aubrey Mason
Uncharted: Eerste foto van Tom Holland terwijl Nathan Drake trouw blijft aan de wedstrijden
Dit is de eerste blik op Spider-Man-acteur Tom Holland als de iconische...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *