‘I have a joke’ is populair op Indiase Twitter: Top tweets vermeld

'I have a joke' is populair op Indiase Twitter: Top tweets vermeld

Ik heb een grapjeIBT

Social media verbazen altijd weer dat gebruikers elke dag interessante memes en trends bedenken. Vaak gevuld met verontwaardiging, hatelijke trends en trollen heeft Twitter zijn gebruikers vandaag een aangename verrassing bezorgd. De nieuwste trend “Ik heb een grapje‘begon uit het niets met een Twitter-handle @thewittydoctor die grapjes maakte over professionele ellende. Het begon toen de gebruiker schreef: “Ik heb een grapje over dokter, maar aap pehle vergoedt jama karao.”

Twitter

Ik heb een grapje trending op TwitterKrediet: Twitter

Twitteratis klampte zich vast aan de sjabloon en gebruikte deze om hun eigen professionele ervaring te delen of om mensen met andere beroepen te trollen. Wat volgde was de stortvloed van tweets die het eigen beroep of anderen trollen.

Job ellende, politiek, Bollywood en het bestrijden van stereotypen om zelfs maar een grapje te maken over andere beroepen, de hilarische memesjabloon verspreidde zich als een lopend vuurtje op Twitter. Beroemdheden, merken en journalisten gebruiken de sjabloon om een ​​grap op Twitter te delen. Hier zijn de beste tweets voor jou: –

Ik heb een grap

Krediet: Twitter

Ik heb een grap

Krediet: Twitter

Ik heb een grap

Krediet: Twitter

Ik heb een grap

Krediet: Twitter

Ik heb een grap

Krediet: Twitter

Ik heb een grap

Krediet: Twitter

Ik heb een grap

Krediet: Twitter

Ik heb een grapje

Krediet: Twitter

Ik heb een grapje

Krediet: Twitter

en de lange lijst gaat verder op Twitter.

READ  Diablo Devs zeggen dat Activision teruggaat naar zijn oude federatiebrekende trucs

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *