Je mag de prachtige tijdschriftomslag van Jacqueline Fernandez niet missen

Je mag de prachtige tijdschriftomslag van Jacqueline Fernandez niet missen

Jacqueline Fernandez is verschenen op de voorpagina van Cine Glitz. Ze is nu de eerste Bollywood-actrice die in hun Arabische editie te zien is.

Jacqueline FernandezPR-hand-out

Ze ziet er prachtig uit in haar korte gele rok met een oversized geel-witte hoodie. De actrice voegt een beetje pit toe en heeft witte stiletto-slofjes gecombineerd.

Ze heeft gekozen voor een zachte make-up met een gele oogschaduw en een scherp gevleugelde eyeliner. Haar lokken zijn vastgebonden en geven een licht gouden vintage gevoel.

Het tijdschrift ging naar hun instagram en deelde: “Drive the blues with the July August edition of #CineBlitz! Onze covergirl is de heldere en mooie Jacqueline Fernandez (@ jacquelinef143) die geluk en opgewektheid verspreidt!”

Interessant is dat de cover in het Arabisch is uitgebracht en het tijdschrift heeft gedeeld: ‘Een speciale traktatie voor #Bollywood-liefhebbers – #CineBlitz komt uit met een #Arabic-editie! Onze allereerste covergirl is de heldere en mooie Jacqueline Fernandez (@ jacquelinef143) die zich verspreidt geluk en opgewektheid. Binnenkort beschikbaar – #CineBlitzArabia! “

Het jaar 2020 was een bewogen jaar voor Jacqueline Fernandez met back-to-back songreleases. Ze maakte haar OTT-debuut met mevrouw Serial Killer en haar duistere karakter was veel waardering.

Ze zal de volgende keer te zien zijn in de aankomende film Attack van John Abraham.

READ  Assassin's Creed Valhalla komt een week eerder uit op 10 november

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *