Je mag de prachtige tijdschriftomslag van Jacqueline Fernandez niet missen

Jacqueline Fernandez

Jacqueline Fernandez is verschenen op de voorpagina van Cine Glitz. Ze is nu de eerste Bollywood-actrice die in hun Arabische editie te zien is.

Jacqueline FernandezPR-hand-out

Ze ziet er prachtig uit in haar korte gele rok met een oversized geel-witte hoodie. De actrice voegt een beetje pit toe en heeft witte stiletto-slofjes gecombineerd.

Ze heeft gekozen voor een zachte make-up met een gele oogschaduw en een scherp gevleugelde eyeliner. Haar lokken zijn vastgebonden en geven een licht gouden vintage gevoel.

Het tijdschrift ging naar hun instagram en deelde: “Drive the blues with the July August edition of #CineBlitz! Onze covergirl is de heldere en mooie Jacqueline Fernandez (@ jacquelinef143) die geluk en opgewektheid verspreidt!”

Interessant is dat de cover in het Arabisch is uitgebracht en het tijdschrift heeft gedeeld: ‘Een speciale traktatie voor #Bollywood-liefhebbers – #CineBlitz komt uit met een #Arabic-editie! Onze allereerste covergirl is de heldere en mooie Jacqueline Fernandez (@ jacquelinef143) die zich verspreidt geluk en opgewektheid. Binnenkort beschikbaar – #CineBlitzArabia! “

Het jaar 2020 was een bewogen jaar voor Jacqueline Fernandez met back-to-back songreleases. Ze maakte haar OTT-debuut met mevrouw Serial Killer en haar duistere karakter was veel waardering.

Ze zal de volgende keer te zien zijn in de aankomende film Attack van John Abraham.

READ  Ghibli-geïnspireerde platformgame met Wind Waker-vibes overtreft Kickstarter-doel met 600%, en ik begrijp waarom

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *