iBench: laat uw hond wachten in een ultramoderne pen terwijl u winkelt

Winkelen met de hond? In Budel hoef je je trouwe viervoeter niet meer aan een fietsenrek te bevestigen, maar kan hij wachten in een ultramoderne hondenhotelkamer. Het idee komt uit Noorwegen, in Nederland wordt het gerund door een bedrijf uit Budel.

De jumbo-vestiging in Boudl heeft een Brabantse en Nederlandse primeur. “Het is net aangekomen, dus het duurt even voordat mensen begrijpen hoe het werkt.” “Het is in twee dagen al acht keer gebruikt”, zegt Husky de Latt, die iBench naar Nederland haalde. Managers kunnen een app downloaden waarmee ze kan iBench gebruiken. We hebben al 60 Poedelregistraties. ”

Het is niet alleen een hondenhok: viervoeters kunnen naar buiten kijken en er is airconditioning en verwarming. Na elk gebruik wordt de kooi automatisch gereinigd met UV-licht, dat volgens De Laat hondenziekten doodt. Kinderen kunnen hun handen niet in de kooi steken. Ook voor de toekomst zijn er plannen: eigenaren kunnen dan via een webcam in de app uitzoeken hoe ze hun hond kunnen ontspannen.

Budel heeft dus de primeur, maar de kans is groot dat straks ook elders in Brabant een hondenhotelkamer op straat verschijnt. Volgende week worden ze geplaatst in Sommeren en Eindhoven, evenals in Jumbo-vestigingen. We zijn ook in gesprek met themaparken en winkelcentra. De Lat zegt. In Noorwegen, de “thuisbasis” van iBench, is het sowieso een succes. “Ze zijn te vinden in veel supermarkten en bij IKEA.”

READ  Among Us is met recht de meest populaire (iPhone) game van dit moment
More from Madison Garrett

Ik vond de ongelooflijk zeldzame Sega Arcade aan het rotten in een veld

Sega’s R360 is misschien wel het meest indrukwekkende voorbeeld van Arcade Flex...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *