De winnaars van Destiny 2’s Guardian Games 2021 zijn Hunters and Warlocks op de tweede plaats

Destiny 22021 Guardian Games Ze kwamen opnieuw tot een einde, en deze keer kwamen de Hunters zegevierend tevoorschijn en verklaarden Bungie Friday. Om hun glorieuze overwinning te vieren, zullen Hunters nu een gouden standbeeld naast Commander Zavala hebben staan.

Guardian Games zijn prof Destiny 2 Een evenement waarbij elk van de drie klassen van de game het tegen elkaar opnemen om te zien welke de meeste trofee├źn in een bepaalde periode kan krijgen. Hunters, Titans en Warlocks streden van 20 april tot 10 mei met elkaar om lof, medailles genaamd, te verdienen via in-game-activiteiten zoals Strikes, Gambit en Crucible.

De klas met de meeste medailles aan het einde van de dag wint de dag. Welke klasse de meeste dagen wint, wint het hele evenement. En dit jaar ging die eer naar The Hunters, drie volle dagen voordat de kunstwedstrijden afliepen.

Stel jagers De grootste populatie in de Destiny 2Wat deze overwinning niet verrassend maakt, maar de competitie van 2021 was nog steeds zwaar. Terwijl Hunters tijdens de meeste evenementen redelijk veilig oprukten, hielden Warlocks de boel dichtbij. Bij Friday Hunters wonnen ze echter genoeg totale dagen om ze bovenaan te plaatsen in het algemene evenement. Helaas zijn de Titanen dagen geleden weggevaagd.

Ondanks de ietwat dominante overwinning van Hunters, heeft Bungie dit keer een paar dingen toegevoegd om de zaken een beetje dichterbij te houden – inclusief een bonus voor elk team dat een dag onderaan het klassement van het evenement eindigde. De bonus lijkt de competitie interessant te houden.

READ  Mario maakt het oversteken van dieren vreemd voor mij

Spelers moeten nog een aantal verschillende items kunnen verzamelen Guardian Games-beloningen 2021 Tot de slotceremonie van het evenement dat zou moeten plaatsvinden op 10 mei, de dag ervoor Destiny 2Nieuw seizoen met Splicer-inhoud laat hem vrij.

Written By
More from Aubrey Mason

Xbox-games aangekondigd met goud voor mei 2021

Microsoft heeft aangekondigd dat de Xbox-games in mei 2021 met Gold Armello,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *