IBPS Clerk Admission Card 2023 is vrijgegeven op ibps.in, controleer de downloadstappen

IBPS Clerk Admission Card 2023 is vrijgegeven op ibps.in, controleer de downloadstappen

Het online downloaden van de oproepbrief is afhankelijk van verschillende factoren, zoals internetsnelheid, een groot aantal aanvragers die tegelijkertijd de oproepbrief proberen te downloaden, enz. Lukt het u daarom niet om het oproepbericht direct te downloaden, probeer het dan na 5 minuten pauze of tijdens de spitsuren ’s nachts opnieuw.

Het registratienummer en het wachtwoord worden gegenereerd op het moment van registratie en weergegeven op het scherm. Het wordt ook onmiddellijk na succesvolle registratie naar de kandidaat verzonden, door middel van een automatisch gegenereerde e-mailbevestiging, naar het door hem geregistreerde e-mailadres.

De kandidaat dient ervoor te zorgen dat de geboortedatum dezelfde is als die hij bij de inschrijving heeft ingevoerd. De kandidaat kan het verzoek doorverwijzen om de ingevoerde geboortedatum af te drukken. De geboortedatum moet worden ingevoerd in het formaat DD-MM-JJ.

Controleer uw invoer op het inlogscherm. U gebruikt het registratienummer en het wachtwoord zoals ontvangen op het moment van registratie via de on-screen display en naar u gemaild in de automatisch gegenereerde e-mailbevestiging. Zorg er ook voor dat de geboortedatum die u hebt ingevoerd dezelfde is als de geboortedatum die u hebt ingevoerd op het moment van registratie en die u hebt afgedrukt op de afdruk van de aanvraag. U kunt gedetailleerde instructies lezen op Officiële website.

READ  APK-downloadlink voor gebruikers over de hele wereld

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *