Tien insiders van OWL overwegen de definitie te ontwikkelen

Tien insiders van OWL overwegen de definitie te ontwikkelen

Met de lancering van Overwatch 2: Invasion heeft een hele reeks veranderingen geleid tot competitief spel. Om Overwatch League-teams de kans te geven zich aan te passen, is de competitie twee weken onderbroken en zal dit weekend terugkeren.

Er verschijnt voor het eerst een nieuw flitspunt van het kaarttype. Bovendien komt Illari, de nieuwste introductie in de heldenpool, ook in aanmerking voor actief spel.

Teams waren achter de schermen actief aan het repeteren om een ​​idee te krijgen van de staat van het nieuwe spel.

GGRecon vroeg insiders van tien verschillende OWL-teams om licht te werpen op de zich ontwikkelende definitie in de vechtpartijen over competitie.

Lees meta vroeg

Volgens die bronnen drukken verschillende tanks hun stempel op het slagveld. Orisa, Sigma, Doomfist en D.Va Ze kijken naar het actieve spel in de scrims van de verschillende teams.

Daarnaast willen sommige teams Winston graag toepassen binnen het oorspronkelijke duikmodel. Een interessante wending is ook het experimenteren met de Winston Rush-strategie, hoewel insiders beseffen dat het misschien niet de mainstream meta wordt.

Voor schadehandelaars ziet Soldier een heropleving en komt naar voren als de voorkeursoptie van veel teams. Aan de andere kant vestigt Torbjorn zich als een effectieve kracht in Rush- en Anti-dive-strategieën.

Diverse duikcombinaties komen tegemoet aan verschillende kaartstructuren, waardoor teams helden als Genji, Echo, Tracer en Soldier opnemen op basis van de strategische vereisten van een bepaald terrein.

Support Heroes zien hun evolutie. Hoewel de formule van Lucio en Ana een beproefde formule blijft, verbreden de teams hun horizon.

Klik om te vergroten

Flexibele formuleringen voor dubbele ondersteuning, vooral die met Illari en Baptiste, winnen aan populariteit. Vooral Illari was opmerkelijk en stond vaak bovenaan de schadegrafieken in haar optredens.

READ  Het herenvoetbalteam in de Verenigde Staten haalt de Zomerspelen niet

De nieuwe spelmodus, Flashpoint, lijkt positief te worden onthaald door teams. Vrouwelijke artiesten die vaak in deze modus te zien zijn, zijn onder meer Orisa, Soldier, Torbjorn, Illari en Baptiste.

Ondanks deze patronen is het duidelijk dat de teams zich nog in de verkenningsfase bevinden. Sommige tracks waren beperkt tot een of twee teams, en dus kon het delen ervan de concurrentie-integriteit in gevaar brengen.

Concluderend, hoewel er bepaalde trends aan het ontstaan ​​zijn, is de consensus onder insiders dat de definitieve definitie nog niet in steen gebeiteld is.

Veel bronnen waren van mening dat het onwaarschijnlijk was dat Dive de meeste kaarten zou overleven, met de meta die momenteel een beetje bunkert rond de eerder genoemde dubbele Flex-stutten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *