IBPS PO Netacceptatiekaart uitgegeven op ibps.in, download hier

New Delhi: De IBPS PO-hoofdacceptatiekaart is op maandag 25 januari uitgegeven door het Banking Personnel Selection Institute. Kandidaten die het Mains Exam bijwonen, kunnen de officiële IBPS-website bezoeken om de IBPS PO Mains-acceptatiekaart te controleren en te downloaden.

Kandidaten kunnen de IBPS PO Mains-acceptatiekaart verkrijgen via de officiële website of via de onderstaande link. Kandidaten moeten inloggen met het registratienummer en wachtwoord om de toegangskaart te downloaden.

directe link: Acceptatiekaart IBPS PO Mains


De toegangskaart is online beschikbaar tot 4 februari 2021.

Kandidaten zijn verplicht om strikt volgens het tijdsinterval vermeld in de contactbrief op de testlocatie te verschijnen en / of voorafgaand aan de examendatum via sms / mail op het geregistreerde mobiele telefoonnummer / mail te worden geïnformeerd. Van de kandidaten wordt verwacht dat ze zich strikt aan deze tijdsperiode houden – toegang tot de testlocatie wordt alleen geboden op basis van de individuele tijdsperiode. Gegadigden dienen minimaal 15 minuten voor het tijdstip van rapportage een rapport in te dienen.

Items die de plaats van de kandidaten mogen betreden

Kandidaten mogen bepaalde items meenemen naar de locatie.

  • Masker (het dragen van een masker is verplicht)
  • Handschoenen
  • Gepersonaliseerde doorzichtige waterfles (kandidaten moeten hun eigen waterfles meenemen)
  • Persoonlijke handdesinfecterend middel (50 ml)
  • Eenvoudig pen en stempelkussen.
  • Documenten die betrekking hebben op het examen (oproepbrief en een kopie van het identiteitsbewijs met foto eraan geniet, hetzelfde als het originele identiteitsbewijs.) De naam op de identiteitskaart en in de oproepingsbrief moeten exact hetzelfde zijn.
  • In het geval van een genomineerde schrijver: het formulier van de schrijver naar behoren ingevuld en ondertekend met de bijgevoegde foto.
READ  De nominaties voor de Game Awards 2020 zijn binnen, met Genshin Impact en Among Us voor de beste mobiele game | Lidwoord

Written By
More from Eda Greene

Geweldige momenten in pc-gamen: een stapel vol lichaam maken

Geweldige momenten in pc-gaming zijn hapklare vieringen van enkele van onze favoriete...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *