In Japan keurt Pokémon de valsspelers van Sword And Shield hard

Illustratie van een artikel met de titel in Japan, Pokémon Company gaat in op iSword And Shield / i Cheaters

Een screenshot: Pokemon officieel YouTube-kanaal

Oost-KotakuHet Oosten is jouw segment van de Aziatische internetcultuur en brengt je de laatste discussiepunten uit Japan, Korea, China en daarbuiten. Luister elke ochtend van 04.00 uur tot 08.00 uur.

Pokemon Corporation Verspreiding Verklaring in Japan betreffende het gebruik van fraude in Pokemon zwaard en schildEn de Evenals in Thuis Pokemon.

Daarin legt de spelmaker uit dat een deel van de spelers ze heeft Gebruikt “onjuist gewijzigde gegevens” tijdens het spelen, En het gebruik van alle bovengenoemde adressen, wat problemen oplevert voor anderen en Wat het spelen moeilijk maakt.

Om dit te corrigeren, zal Pokémon Company de volgende stappen ondernemen tegen degenen die illegale kwetsbaarheden gebruiken: Beperk online spelen Pokemon zwaard en schild-Beperking van de handelsfunctie Thuis Pokemon Slimme telefoontoepassingEn de Of stop het gebruik van zowel de smartphone- als de Switch-versie Thuis Pokemon.

Deze acties zullen naar goeddunken van het bedrijf tegen spelers worden ondernomen. Het kan tijdelijk zijn of het kan niet-specifiek zijn. Bovendien komen de bestrafte spelers niet in aanmerking voor restitutie. Pokémon voegt eraan toe dat er zonder waarschuwing verdere stappen worden ondernomen. Op het moment van schrijven is er geen soortgelijke aankondiging geweest voor Noord-Amerika.

READ  De filmtrailer van Dynasty Warriors bevat enorme veldslagen, magische krachten en Lu Bu
More from Madison Garrett

Speloverzicht: Thunder 107, Magic 118

De Thunder toonde opnieuw zijn competitieve geest in de tweede avond van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *