ICSE (ISC) -examenresultaten: Raad verklaart klasse 10e, 12e scorekaart op 10 juli

ICSE (ISC) -examenresultaten: Raad verklaart klasse 10e, 12e scorekaart op 10 juli

De ICSE-resultaten zijn morgen bekend.Reuters

Uren nadat de valse aankondiging van de CBSE-resultaten online was verspreid, heeft het bestuur van het Indian Certificate of Secondary Education (ICSE) aangekondigd dat de resultaten van de examens van klas 10 en klas 12 op vrijdag 10 juli om 15.00 uur uitkomen.

De formele aankondiging is gedaan door de ICSE op haar website. De studenten van klas 10e en 12e klas examens kunnen hun resultaten bekijken op cisce.org en results.cisce.org.

“De resultaten van de examens van Klasse 10 (ICSE) en Klasse 12 (ISC) jaar 2020 worden op vrijdag 10 juli om 15.00 uur bekendgemaakt. De resultaten zullen beschikbaar worden gesteld via de website van het bestuur en de sms-faciliteit”, citeerde News18 de secretaris van de raad. Arathoon zegt.

Ze kunnen de resultaten ook krijgen door een sms naar hun unieke id te sturen naar 09248082883 in dit formaat: ‘ICSE / ISC (Unique ID)’. Het bestuur had alle examens die tussen 19 en 31 maart waren gepland, uitgesteld vanwege de uitbraak van Covid-19.

De studenten worden beoordeeld op interne beoordelingen.

CBSE nepbericht
Een nepbericht over het Centraal College van Secundair Onderwijs (CBSE) dat de resultaten voor klassen 10 en 12 op 11 juli en 13 juli aankondigde, deed rondes op sociale media. De circulaire werd getweet door persbureau ANI, voordat deze werd ingetrokken.

“Er wordt een nepbericht verspreid met betrekking tot de verklaring van Klasse 12 en Klasse 10 Raadsresultaten 2020. De Raad heeft de resultaatdata nog niet bekendgemaakt: Centrale Raad van Secundair Onderwijs (CBSE)”, luidde de verduidelijkende tweet van ANI.

READ  BJP blokkeert herziening van het parlementspanel van PM CARES Fund, Coronavirus Response

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *