ICSI CS Professional Result 2021 is aangekondigd, hier is hoe kandidaten het resultaat online kunnen downloaden op icsi.edu

New Delhi, 13 oktober: De resultaten van het CS Professional juni-examen zijn vandaag, dus 13 oktober, bekend gemaakt. De resultaten zijn bekendgemaakt door het Institute of Corporate Secretaries of India (ICSI). Studenten die verschijnen voor ICSI-examens kunnen met hun inloggegevens inloggen op de officiële website. Het inlogvenster verschijnt direct op de officiële website icsi.edu.

CS Executive en CS Foundation Result worden respectievelijk om 14.00 uur en 16.00 uur vrijgegeven. Directe links om resultaten te controleren zijn beschikbaar zodra de resultaten worden vrijgegeven. directe link.

ICSI CS Professional 2021 Resultaat: Zo te downloaden

  1. Kandidaten moeten de officiële website bezoeken icsi.edu Resultaten bekijken en online
  2. Op de hoofdpagina verschijnt het inlogvenster op uw scherm
  3. Voer nu de vereiste informatie en zoekresultaten in
  4. Maak een afdruk van de resultaat-cum-mark-verklaring en bewaar deze voor de toekomst

Het instituut heeft het CS Professional 2021-resultaat bekendgemaakt voor zowel de oude als de nieuwe syllabus. Studenten kunnen icsi.edu bezoeken om hun resultaten te downloaden. Kandidaten wordt geadviseerd om contact op te nemen met ICSI via [email protected] als ze hun scoreformulieren niet binnen 30 dagen hebben ontvangen. ICSI zei dat de cijferbladen voor het professionele programma naar het geregistreerde adres van de kandidaten zullen worden verzonden,

(Bovenstaand verhaal verscheen voor het eerst op LastLY op 13 oktober 2021 12:19 PM IST. Voor meer nieuws en updates over politiek, wereld, sport, entertainment en lifestyle, log in op onze website Latestly.com.)

READ  49ers versloegen Giants met 36-9 in ruil voor MetLife Stadium - Marin Independent Journal
Written By
More from Eda Greene

Dual Universe is de open bèta ingegaan

De Dubbel universum open beta is gearriveerd, wat betekent dat je Novaquark’s...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *