Ik heb Cyberpunk 2077 niet gespeeld, maar het is mijn favoriete game van het jaar

Zoals veel niet-gamers heb ik meegemaakt Cyberpunk 2077 meestal via nieuwsartikelen en Twitter-berichten. En ik moet zeggen – dit is misschien wel de beste manier om het te ervaren.

Ik bedoel, kijk – ik heb al jaren over dit spel gehoord, omdat veel van mijn collega’s en vrienden gamers zijn. Iedereen kreeg een hype! Ik moest de eindejaarspakket Ik was projectmanagement om het op te vangen.

Maar bijna onmiddellijk na de lancering was dat er drama: Sony haalde het spel uit de winkel en begonnen met het aanbieden van terugbetalingen! Microsoft is biedt ook restituties aan! Dus zijn Beste koop en Spel stoppen! Medewerkers van de maker van het spel, CD Projekt Red, zijn walgelijk! Als uw bestand te groot wordt, zal het corrupt en nutteloos zijn! Een epilepsie waarschuwing! DMCA-stakingen!

Als er twee dingen zijn waar ik van hou, dan zijn ze drama en chaos, en jongen, doet dat Cyberpunk 2077 bieden beide. Er is ook dit, waarvan ik dacht dat het een grap was, maar toen ik de antwoorden van de tweet las, realiseerde ik me het was helemaal geen grap.

Een van mijn vrienden kocht het op de dag dat het uitkwam en ging in wezen een bunker binnen om het een paar dagen te spelen. Hij noemde het “een geweldige puinhoop”, maar zei ook dat het zwakste deel de strijd is en dat “de AI zo dom is als bakstenen.” Een ander kan haar Johnny-sidequest niet afmaken en is er erg boos over. Zoals, niet ironisch boos: ze is wanhopig wil om Nancy te ontmoeten in de gothicclub, maar de NPC waarmee ze moet praten is er niet. (Als voorwaarde om haar verhaal te gebruiken, vroeg ze me ook te vermelden dat Judy haar vrouw is.)

READ  Adelaars bieden fans kartonnen uitsnijdingen van zichzelf voor thuiswedstrijden

Een deel van het drama rond Cyberpunk is objectief helemaal niet grappig: overwerkte ontwikkelaars en stereotypen over transgenders. Onze zustersite Veelhoek is zo ver gegaan om een ​​standaard disclaimer te plaatsen op elk bericht over de game, alleen maar omdat er zo veel hier aan de hand.

Vooruitlopend op de release van Cyberpunk 2077, CD Projekt Rood geconfronteerd controle door verslaggevers voor zijn werkmethoden, in het bijzonder met betrekking tot “crunch”, een term die verwijst naar lange overuren die weken of maanden duren. Ondanks verleden belooft het tegendeel, legde het bedrijf op verplichte crunch op sommige werknemers. Cyberpunk 2077 kreeg ook kritiek vanwege de marketing ervan – in het bijzonder het gebruik van een geseksualiseerd trans-model in een promotie-poster, net zoals de luchtige toon die wordt gebruikt in veel van de advertenties en sociale media van het spel.

Dit ding is een verdomd fiasco! Mijn belangrijkste afhaalpunt is dat de mensen die het meest van deze game zullen genieten, mensen zijn die veel gamers kennen en ervan houden, maar zelf geen gamers zijn. En voor ons is het beste deel van het spel de glitches.

We hebben een aantal van onze favoriete storingen verzameld in een groepschat en ik ga ze nu met jullie delen. Eerlijke waarschuwing: sommige hiervan zijn niet veilig voor werk.

(Een opmerking: toen ik de volgende clip deelde in onze groepschat, antwoordde een van mijn vrienden: “Ik ken PRECIES de kruising.” Blijkbaar worden daar altijd auto’s opgeblazen?)

READ  CJ McCollum en Carmelo Anthony van Portland Trail Blazers hopen dat uitstel van games zal leiden tot meer verandering

Ik hou van dit spel. Los de bugs nooit op. Link ook naar uw favoriete glitches in de opmerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *