Ik heb Super Mario Bros. Op het nieuwe NES-wereldrecord “onmogelijk”

Wat kunt u doen om 4:54: 948?

Nintendo

Super Mario Bros is een iconisch spel en voor de snellopers is het behalen van een wereldrecord in het spelen van het spel slechts een symbool. Een speler bereikte wat jarenlang als onmogelijk werd beschouwd door de klassieke NES te verslaan in minder dan 4 minuten en 55 seconden.

Twitch-streamer Nevtsky Ik heb een schijnbaar perfecte serie Super Mario Bros. Op woensdag door in te loggen om 4:54 en 948ms in de categorie “elk%”, omzeilen Vorige wereldrecord van 282 ms​ In de categorie “elke%” kunnen spelers warps, glitches en andere trucs gebruiken om de Bowser zo snel mogelijk te verslaan.

Hoewel Niftski in februari het record brak, is het hoogtepunt dat hij de eerste sprinter is die de wedstrijd uitkomt in minder dan 4:55. Wereldrecords voor Super Mario Brothers dalen tot milliseconden, omdat spelers hun tijden met de kleinste fracties van een seconde willen verbeteren. Om wat perspectief te geven, werd de eerste ronde van minder dan vijf minuten gemaakt in 2010. Het duurde 11 jaar om die tijd met nog eens vijf seconden te verslaan. De sprintgemeenschap beschouwde alles minder dan 4:55 als bijna onmogelijk. (Weet je, zoals Vier minuten per mijl

In de beschrijving van de video bedankte Nevtsky degenen die hem steunden en zei: “Ik ben ook niet van plan hier te stoppen!”

READ  De datum van de release van de nieuwe luchtschipkaart is onder ons bekendgemaakt
Written By
More from Aubrey Mason

Zanger Siddharth Slathia opent zich met afwijzingen en baant zich een weg naar de industrie, aankomend nummer en meer

Siddharth Slathia is een zanger, muziekcomponist, songwriter en oprichter, eigenaar van Synk...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *