Outriders zullen je verloren legendes herstellen door de inventaris te scannen

Er was een vervelende bug in Outriders die spelersvoorraden vernietigde, en nu is het voorkomen ervan (hopelijk) verminderd, het plan van de ontwikkelaars om de verloren Legends terug te nemen. Een “Collective Restore” -evenement zal plaatsvinden in de komende weken in een multiplayer-game, om iedereen de meest gewaardeerde buit te geven.

Een ontwikkelaar van People Can Fly heeft gepost over het evenement op De officiële subreddit​ Aangezien de laatste update een oplossing bevat voor verdwenen uitrusting en wapens, is het plan nu om die ongemakken te verhelpen. Er is een eenmalige restauratie gepland, op een nader te bepalen datum zullen ze allemaal hun legendarische en epische vrachtwagens terugbrengen. Het is onwaarschijnlijk dat de blauwe items worden meegeleverd.

Wanneer dit gebeurt, zou alles samen met uw huidige verzameling in uw inventaris moeten glijden. Items die op deze manier zijn hersteld, hebben mogelijk niet de exacte statistieken sinds de laatste keer dat u ze hebt gebruikt. Alle relevante details hangen nog in de lucht, maar People Can Fly hoopt dit in de “komende weken” te doen. Stock-wipes zijn het gevolg van crashes in teamplay en hebben het actie-avonturenspel geplaagd sinds het in bèta was. Het team heeft hard gewerkt om al deze problemen aan te pakken en om de servers te onderhouden sinds de lancering van de volledige versie.

Een aantal andere bugs en glitches zijn ook opgelost in de huidige patch, zoals verdwijnende HUD, spelers die vast komen te zitten op vreemde plaatsen en meer. Crossplay tussen PlayStation en pc is nu beschikbaar – Xbox-spelers zullen moeten wachten op een andere specifieke update. U kunt een bestand lezen Volledige correctienotities hier

READ  Kijk hoe een Spelunky 2 speedrunner het spel in minder dan 4 minuten verplettert

Een goed moment om weer in de sleur te gaan als je dat nog niet hebt gedaan – we hebben handleidingen over het nivelleren van de Outriders en de beste klassen Outriders, zodat je goed en gezond kunt bewegen.

Written By
More from Max Mcgee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *