Ik vond de ongelooflijk zeldzame Sega Arcade aan het rotten in een veld

Sega’s R360 is misschien wel het meest indrukwekkende voorbeeld van Arcade Flex in de jaren 80, een kast die slechts twee games ondersteunt waarvan slechts 200 exemplaren zijn gemaakt.

Deze twee wedstrijden waren in de jaren negentig G-LOC: Luchtgevecht Gevolgd door Wing oorlog In 1994. Terwijl de meeste van de rest R360s Ze worden in groepen of arcades gehouden, een van hen heeft door de eeuwen heen … buiten gezeten op een boerderij in Noord-Ierland, gewoon weggeroest, als iets van StalkerOf, het schilderij van Simon Stalinhagh.

Lee Peters, Lid van de Facebook-groep gewijd aan R360, Vond de locker in 2020, maar kwam onlangs terug om een ​​tweede blik te werpen en de foto’s te maken die je in dit bericht ziet. Het lijkt de focus te zijn geweest van een nabijgelegen portiek in zijn hoogtijdagen, voordat het naar de boerderij werd gebracht voor opslag door de eigenaar, die nooit terugkwam om het in te nemen.

Helaas lijkt hier niet veel te redden, vooral omdat blootstelling aan dit soort items ertoe kan leiden dat elk stuk elektronica of draden in het apparaat koken. Maar goed, misschien als iemand het frame zelf kan strippen, kunnen ze op zijn minst de structuur van de kast herstellen voordat ze beginnen aan wat een geweldig restauratieproject zou zijn.

Als je nog nooit een van deze in actie hebt gezien, hier is er een van al zijn pijnlijke glorie:

READ  Lindblom speelt in de overwinning van Flyers tegen Islanders in Game 6 van de tweede ronde
More from Madison Garrett

Office voor Windows versie 2102 Build 13801.20004 is beschikbaar om te downloaden (Beta); Ze veranderen

door Madison Jarrett Deur Madison Jarrett door Madison Jarrett Deur Madison Jarrett...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *