Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 spoilers voor Nintendo Switch, PS5 en Xbox Series X

geluid Tony Hawk Pro Slider 1 en 2 Het zal binnenkort overgaan op een verscheidenheid aan nieuwe platforms. Als er een nieuw bericht van Tony Hawk zelf op Twitter komt met een indicatie, kunnen we binnenkort zien dat Activision binnenkort de populaire verbeterde bundel van Nintendo Switch, PlayStation 5 en Xbox Series X aankondigt.

Tony Hawk deelde vanmiddag een bericht op Twitter en vroeg om hulp van Crash Bandicoot (ik weet het, het is raar) om te helpen Tony Hawk Pro Slider 1 en 2 Voor extra platforms. De reden waarom Hawk verscheen voor het iconische catwalk-amulet is Crash Bandicoot 4: de tijd is gekomen Het is zojuist een paar weken geleden aangekondigd op een aantal nieuwe platforms. Het is duidelijk dat Tony dezelfde behandeling wil voor zijn spel.

Kort daarna begonnen een aantal verschillende accounts te reageren op het verzoek van Hooke. Crash Bandicoot vroeg Activision om hulp in deze kwestie. Toen reageerde Nintendo of America uiteindelijk ook, en hij smeekte Crash om deze hele modus voor alle betrokkenen te laten werken.

In feite lijkt het erop dat dit een geweldige marketing- en sociale mediacampagne is om fans hiervan op de hoogte te stellen THPS1 + 2 Het zal eindelijk ergens anders komen. Gezien hoe succesvol de titel was voor Activision toen het vorig jaar werd gelanceerd, is dit allemaal niet schokkend. Wel is het leuk om te zien dat spelers op andere platforms (waarschijnlijk) binnenkort deze geliefde serie op hun favoriete platform kunnen spelen.

READ  Double Fine is niet geïnteresseerd in het maken van een Banjo-Kazooie-spel

Als we iets officieel over hem horen Tony Hawk Pro Slider 1 en 2 Als we in de nabije toekomst toegang krijgen tot nieuwe platforms, houden we u op de hoogte. Tot die tijd was de game vandaag gemakkelijk beschikbaar om te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc.

zal jij spelen Tony Hawk Pro Slider 1 en 2 Op welke van deze nieuwe platforms voor jezelf wanneer deze aankondiging officieel is? Laat het me weten onderaan in de reacties of meer op Twitter op Betrouwbaar

Written By
More from Vanessa Hale

Football Manager 2021 keert terug naar Xbox-platforms en wordt in november gelanceerd

Football Manager 2021 is officieel aangekondigd en wordt op 24 november 2020...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *