AH Reader’s Choice Awards 2020: Beste game

De fans hebben gesproken. Call Of Duty: Mobile is de beste mobiele game van dit jaar

In 2020 zijn een aantal echt geweldige games beschikbaar gemaakt voor de massa, inclusief mobiele games, en Call Of Duty: Mobile is het beste van het beste volgens de verkiezingspeiling van onze lezers op Twitter. Call Of Duty: Mobile heeft een geweldig succesjaar achter de rug. Met seizoen na seizoen van boeiende content om zowel nieuwe als oude spelers binnen te halen. Al die tijd manieren vinden om dingen fris en leuk te houden.

Hoewel er dit jaar andere echt goede games zijn, biedt Call Of Duty: Mobile spelers consequent inhoud van hoog niveau. Dit maakt het een gemakkelijke keuze voor de lezer om dit als de beste game van het jaar te kiezen.

Of je nu zin ​​hebt in reguliere multiplayer-inhoud zoals Team Deathmatch of meer een fan bent van de Battle Royale-modi, Call Of Duty: Mobile heeft iets te bieden. Maar het zijn de voortdurend afgestelde vuurgevechten en nieuwe uitrusting van de game die ervoor zorgen dat spelers blijven jagen op het volgende grote ding. Wat in het geval van Call Of Duty: Mobile de neiging heeft om ten minste level 50 te zijn op de gevechtspas om de beloning voor dat seizoen te krijgen.

De lat hoger leggen voor schietspellen op mobiele apparaten

Er zijn veel van schietspellen op mobiel. Maar Call Of Duty: Mobile legt de lat hoger. Van graphics tot bedieningselementen tot inhoud, het zorgt voor urenlang plezier voor spelers.

READ  Tomb Raider Reloaded Mobile Game Reloaded releasedatum aangekondigd

Onlangs ging de wedstrijd het 13e seizoen in. Dit heet Winter War en zit vol met niet alleen nieuwe content en een nieuwe battle pass om te beklimmen, maar ook een feestelijk thema dat mensen helpt de feestdagen op de meest Call Of Duty-manier te vieren. Door je vijanden te doden op met sneeuw bedekte kaarten met je favoriete uitrustingen.

Hoewel seizoensgebonden evenementen allemaal goed en wel zijn, is het beste voordeel van Call Of Duty: Mobile dat het gratis te spelen is. Dit opent het voor miljoenen spelers die het misschien nog nooit hebben aangeraakt.

Activision bewijst dat zijn kolossale franchise populair is op elk platform

U weet het misschien niet, maar Call Of Duty: mobiel is niet de eerste officiële Call Of Duty-game die op mobiele apparaten verschijnt. Het is echter de enige echt succesvolle.

En niet alleen met een kleine marge, maar ook met een enorme kloof ter grootte van een kloof. En door zo’n populaire mobiele game-titel te maken, heeft Activision bewezen dat de kolossale franchise Call Of Duty populair is op elk platform.

Dat gezegd hebbende, een groot deel van dat succes is de timing van de release van de game. Als dit jaren geleden naar buiten was gekomen, had de reactie daarop heel anders kunnen zijn. En dat zou vrijwel zeker zijn geweest. Maar de geavanceerde mobiele technologie van vandaag en de juiste ontwikkelstudio hebben het spel de stratosfeer in gedreven. En er is geen weg terug.

En de lezer voelt zich duidelijk ook zo, want Call Of Duty: Mobile had geen problemen met het winnen van de Android Headlines Reader’s Choice-prijs voor de beste game.

READ  Octopath Traveler Prequel Mobile Game's Trailer Previews Wealth Story - Nieuws
Written By
More from Eda Greene

Ik ben geabonneerd maar kan de artikelen niet lezen

ikAls je problemen hebt met het lezen van een artikel over een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *