Releasedatum, tijd, downloadgrootte en meer

Hoewel er deze week geen Fortnite-update is, weten we nu dat 17.40 volgende week komt en vroege indicaties zijn dat dit de grootste tot nu toe zal zijn in seizoen 7.

Natuurlijk verschijnen de meeste lekken en informatie over de Fortnite-update pas nadat de downtime is begonnen, maar laten we je meenemen door wat we al weten over 17.40 uur.

Fortnite Update 17.40 Releasedatum

Verschillende Fortnite-lekkers hebben het bestaan ​​van Update 17.40 bevestigd en deze op staging-servers geplaatst. Dit betekent meestal dat de update over ongeveer een week wordt uitgebracht. Dit zou de releasedatum van de patch dinsdag 17 augustus maken.

Dinsdag is de gebruikelijke updatedag voor Fortnite en de downtime begint naar verwachting rond 09:00 GMT / 04:00 EST / 01:00 PT

Fortnite 17.40 Update-oplossingen

Fortnite-gemeenschap Trello .bord Het is altijd de beste plaats om naar mogelijke oplossingen te zoeken in de volgende update. Bij elke update die wordt uitgevoerd, verdwijnen de items van de lijst, maar sommige zijn er al een tijdje en 17.40 is misschien hun tijd om het probleem op te lossen.

Klik om te vergroten

Het Fortnite Trello-bord is een goede plek om te beginnen bij het zoeken naar oplossingen

Een van de belangrijkste redenen is het onvermogen om een ​​kosmische kist te openen als een van je teamleden onverwacht de wedstrijd verlaat. De Cosmic Chest vereist dat alle teamleden deelnemen aan de openingsreeks en als er iemand ontbreekt, herkent het spel dit niet en past het aan. In plaats daarvan is het onmogelijk om er een te openen.

Eén leaker, in het bijzonder, Tweet insluiten, gaf aan dat update 17.40 bijna twee keer zo groot is als update 17.30. Ze laten ook doorschemeren dat het aantal “builds” een indicatie is van het aantal fixes dat wordt geïmplementeerd of getest.

Naarmate het einde van het seizoen nadert, zullen er aan het begin van seizoen 8 oplossingen en tests verschijnen.

READ  Update PUBG Mobile 1.4: controleer het Godzilla vs Kong-thema, APK + OBB-downloadlinks voor wereldwijde gebruikers en meer
Written By
More from Eda Greene

UPSSSC PET 2021-antwoordsleutel vrijgegeven op upsssc.gov.in; Download hier de pdf, dien het bezwaar in voor 7 september

UPSSSC PET 2021-antwoordsleutel vrijgegeven: De Service Selection Committee van Uttar Pradesh heeft...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *