In het nieuwe landgoed van Prins Harry en Meghan Markle in Californië

In het nieuwe landgoed van Prins Harry en Meghan Markle in Californië

Prins Harry en Meghan Markle hebben een prachtig landgoed van meerdere miljoenen dollars gekocht in Montecito, Californië – compleet met negen slaapkamers en 16 badkamers, kan Page Six onthullen.

De hertog en hertogin van Sussex betaalden $ 14.650.000 voor het huis van 18.000 vierkante meter met rozentuinen, eeuwenoude olijfbomen, een tennisbaan, een theehuis, een kinderhuisje en een zwembad.

Het wordt ook compleet geleverd met een pension met twee bedden, perfect voor Markle’s moeder Doria.

Nadat het stel juridische stappen heeft ondernomen tegen fotografen wegens het schenden van hun privacy in hun huurwoning in LA, kan niemand hun nieuwe pad betreden, dat omheind en beveiligd is.

Zoals we hebben onthuld, zijn ze van plan om dit het perfecte gezinshuis te maken voor hun 1-jarige zoon Archie en eventuele toekomstige kinderen.

Ze zijn vorige maand naar Santa Barbara verhuisd nadat ze in Tyler Perry’s huis in Beverly Hills van $ 17 miljoen hadden doorgebracht.

Een bron vertelde ons: “Meghan en Harry waren totaal overweldigd door Tylers vrijgevigheid.

“Ze zijn zo opgewonden om hun leven echt samen in Californië te beginnen, maar ze zullen nooit de vriendelijkheid vergeten die hij hun toonde.”

Het huis van Prins Harry Meghan Markle, Californië
Het nieuwe huis van het stel.Twitter

Hun nieuwe luxe gemeenschap in Californië is ook de thuisbasis van hun vrienden Oprah Winfrey en Ellen DeGeneres.

Temidden van veel speculatie dat het stel een huis in Los Angeles zou kopen, zei een andere bron deze week: “Harry en Meghan wonen sinds begin juli stilletjes in hun eigen huis in Santa Barbara.

“Ze zijn geen huisgasten van Oprah of iemand anders, ze hebben dit huis zelf gekocht. Dit is waar ze hun leven willen voortzetten nadat ze het VK hebben verlaten.

READ  Project Cars 2 is voor altijd van Steam verdwenen

‘Dit is het eerste huis dat ze ooit hebben gehad. Het was een heel bijzondere tijd voor hen als stel en als gezin – om zes weken volledige privacy te hebben sinds ze er introkken, ”vervolgde de bron.

“Ze zijn van plan hun wortels te leggen in dit huis en de rustige gemeenschap, die veel privacy heeft. Dit is waar ze Archie willen opvoeden, waar ze hopen dat hij een zo normaal mogelijk leven kan leiden. “

De bron voegde eraan toe: “Harry en Meghan waren nooit van plan om Los Angeles hun thuis te maken. Het was een goede plek voor hen om bij aankomst in de VS dicht bij Meghan’s moeder te zijn [who lives in LA]. “

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *